marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp, cel mai nerentabil actor de la Hollywood. Lista celor mai profitabile staruri de la Hollywood: cine este pe primul loc

Chris Evans, interpretul personajului "Captain America", salveaza investitiile producatorilor de la Hollywood. Starul in varsta 35 de ani a fost desemnat "cel mai profitabil" actor al anului.
Johnny Depp, cel mai nerentabil actor de la Hollywood. Lista celor mai profitabile staruri de la Hollywood: cine este pe primul loc

Specialistii au calculat ca pentru fiecare dolar pe care il primeste la salariu Evans aduce alti 136 sub forma de incasari. Specialistii au analizat ultimele trei filme in care au jucat staturile de la Hollywood, incasarile acestora si onorariile primite.



Pentru al doilea an la rand Chris Evans primeste titlul de "cel mai profitabil star". Incasarile filmelor in care joaca sunt atat de mari incat este o "investitie" cu castig garantat pentru producatori. ''Captain America Civil War'' de pilda a trecut pragul de un miliard de dolari la box office.



Pe locul doi este Chris Pratt, pe care il stiti din filme ca noul Jurassic Park sau Gardienii Galaxiei. Si el aduce bani multi -126 de dolari pentru fiecare dolar pe care il incaseaza.

Pe trei este Scarlett Johansson. Iubita deopotriva de criticii de film si marele public, Scarlett are luxul de a-si putea alege roluri atat in filme independente, cu buget mic, cat si in blockbustere hollywoodiene cu incasari uriase. Pentru fiecare dolar pe care il primeste la onorariu, actrita aduce inapot aproape 89.
In topul "eficientei" mai apar Mila Kunis, Vin Diesel, Jennifer Aniston si Ben Affleck. Top zece este incheiat de Matt Damon si Jennifer Lawrence, care pentru fiecare dolar din salariu aduc castiguri de 17 ori mai mari. La polul opus, al celor mai "nerentabile investitii" este Johnny Depp cu o cota de 1 la


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies