marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp, de nerecunoscut pe platourile noului film: cum arata in rolul mafiotului Whitey Bulger

Johnny Depp este un maestru al transformarilor spectaculoase. Asata o demonstreaza si pe platourile noului lui film:  actorul de 50 de ani este din nou greu de recunoscut într-o serie de imagini surprinse la filmari.

Johnny Depp, de nerecunoscut pe platourile noului film: cum arata in rolul mafiotului Whitey Bulger

Actorul in varsta de 50 de ani a purtat un machiaj extrem miercuri, pe platourile de filmare, fiind surprins de paparazzi mult mai batran, cu un inceput de chelie si cu restul parului carunt si dat pe spate, potrivit dailymail.co.uk. Vezi mai multe imagini aici


Cea mai noua productie in care apare Depp este un film autobiografic despre gangsterul James 'Whitey' Bulger, care in noiembrie 2013 a fost condamnat de doua ori la inchisoare pe viata pentru participarea la 11 crime si alte infractiuni, printre care trafic de droguri, escrocherii si santaj din anii 1970 pana in '90.

"Motivul pentru care il interpretez este evident pentru mine", a explicat Depp intr-un interviu mai devreme in acest an. "Este un personaj fascinant. Nu seamana cu nimic din ce am mai facut pana acum. Sunt foarte entuziasmat sa intru in pielea lui pentru putin timp". Filmul, regizat de Scott Cooper, se bazeaza pe cartea "Black Mass: The True Story of an Unholy Alliance Between the FBI and the Irish Mob", scrisa de fostii reporteri la Boston Globe Dick Lehr si Gerald O’Neill.

 

 

 


Si regizorul Cooper s-a declarat entuziasmat sa lucreze cu Depp: "Vreau sa lucrez doar cu actori care au un punct de vedere puternic si care vor sa fie mereu in competitie. Iar Johnny este acest gen de actor. De fiecare data se forteaza sa faca mai mult si apare mereu in roluri diferite. Este unul dintre cei mai buni actori din istoria filmului american."

 


Guy Pearce i se va alatura lui Depp ca fratele gangsterului Whitey, si el un infractor, in timp ce Joel Edgerton va aparea in pielea unui agent FBI corupt. Si Dakota Johnson va aparea in film ca iubita lui Bulger, Lindsey, mama copilului de sase ani al acestuia.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies