marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine cu Johnny Depp in Mortdecai: actorul este greu de recunoscut in noul sau film

O noua imagine cu Johhny Depp din Mortdecai i-a surprins pe fani. Actorul de 50 de ani a trecut printr-o noua schimbare: cu mustata si vopsit blond, actorul este schimbat, insa noul sau film se anunta captivant.

Prima imagine cu Johnny Depp in Mortdecai: actorul este greu de recunoscut in noul sau film

Un vanzator de opere de arta, Charles Mortdecai (Johnny Depp) incepe cautarile unui tablou pierdut despre care se zvoneste ca ar contine un cod secret catre o comoara ascunsa de catre nazisti.

Pentru acest rol, Johnny Depp s-a tuns si s-a vopsit blond, iar in imagine poarta mustata. Saptamana trecuta, Depp i-a socat pe fani cu schimbarea sa de look pe care fanii o considera nepotrivita pentru ca il imbatraneste.

 

 

 

Mortdecai este bazat pe seria de 3 volume scrisa de Kyril Bonfiglioli. Regia ii apartine lui David Koepp, cu care Johnny Depp a mai lucrat si la Secret Window, in urma cu un deceniu.

 

In Mortdecai mai apar alaturi de Johnny Depp si Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor, Olivia Munn, Oliver Platt si Jeff Goldblum.  Data de lansare a celor de la Lionsgate este 6 februarie 2015.

 

 

 

Urmatorii doi ani sunt foartr aglomerati pentru Johnny Depp, care pare sa nu oboseasca niciodata. Actorul a lansat recent  Transcendence, un science-fiction impresionant, apoi urmeaza Mortdecai, va avea o aparitie scurta in London Fields, filmul iubitei sale Amber Heard, dar si in Into the Woods. In 2015 si 2016, Depp va aduce doua filme iubite in intreaga lumea: Alice in Wonderland 2 si Pirates of The Caribbean: Dead Men Tell No Sales.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies