marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp a fost ales actorul preferat al Americii: uite cum arata in cel mai asteptat film al sau din 2012

Starul de 48 de ani a fost ales in urma unui sondaj realizat de Harris Interactive actorul preferat al Americii, anunta deadline.com

Johnny Depp a fost ales actorul preferat al Americii: uite cum arata in cel mai asteptat film al sau din 2012

Actori Relationati

Johnny Depp  a reusit sa treaca in acest clasament de vedete ca Denzel Washington, Clint Eastwood, Tom Hanks sau George Clooney.  Peste 2.200 de oameni au votat in acest sondaj iar Johnny Depp a iesit favorit in randul femeilor, republicanilor, independentilor si pe toate categoriile de varsta cu exceptia +66.
 


Vestea e de slaba consolare pentru starul din franciza Piratii din Caraibe. Relatia de 14 ani a actorului cu actrita franceza Vanessa Paradis este pe cale sa se rupa. Johnny Depp a aparut singur la Gala Globurilor de Aur de luni dimineata iar presa a alimentat zvonurile ca una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste de la Hollywood se apropie de sfarsit. Cele doua staruri au impreuna doi copii, Liily-Rose (12 ani) si Jack (9 ani), insa in ultimul an au trait practic vieti separate.
 

GALERIE FOTO: 20 DE IMAGINI DIN VIATA LUI DEPP SI VANESSA PARADIS


Actorul va incepe luna viitoare filmarile la westernul The Lone Ranger care aduce pe marile ecrane un personaj nemuritor al culturii americane, iar in luna mai va lansa primul film al sau din 2012, horror-ul Dark Shadows - a opta colaborare dintre Johnny Depp si Tim  Burton. Filmul in care Johnny Depp are rol de vampir ii are in distributie pe Helena Bonham Carter, Michelle Pfeiffer, Christopher Lee, Chloe Moretz si Eva Green, iar imaginile i-au cucerit pe fani.

 

Filmul va putea fi vazut in Romania incepand cu 18 mai.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies