marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp s-ar putea intoarce in rolul Palarierului cel Nebun. Actorul este dorit in Alice in Wonderland 2, continuarea peliculei din 2010

Directorii studiourilor Disney doresc ca actorul american Johnny Depp sa interpreteze din nou rolul Palarierului cel Nebun, intr-o continuare a filmului "Alice in Tara Minunilor", regizat in 2010 de Tim Burton, informeaza premiere.fr.

Johnny Depp s-ar putea intoarce in rolul Palarierului cel Nebun. Actorul este dorit in Alice in Wonderland 2, continuarea peliculei din 2010

Potrivit presei internationale, "povestea de dragoste" dintre Johnny Depp si studiourile Disney pare sa isi continue netulburata cursul, in ciuda semiesecului de box-office inregistrat de filmul The Lone Ranger, un western lansat weekend-ul trecut in Statele Unite, realizat cu un buget de productie impresionant, in care starul hollywoodian joaca rolul amerindianului Tonto, alaturi de un cavaler mascat, interpretat de Armie Hammer.
 

Compania de productie cinematografica Infinitum Nihil, infiintata de Johnny Depp, tocmai a fost cumparata de studiourile Disney, potrivit revistei Variety, iar directorii acelorasi studiouri doresc, potrivit site-ului Deadline.com, ca Johnny Depp sa apara in filmul "Alice din Tara Minunilor 2", in care starul american va juca din nou rolul Palarierului cel Nebun pe care l-a interpretat in pelicula regizata in 2010 de Tim Burton.



 

Lansat in martie 2010, in 3D, "Alice in Tara Minunilor" a devenit filmul cu cel mai mare succes de casa din istoria studiourilor Disney, obtinand incasari de peste 1 miliard de dolari. Studiourile Disney au anuntat in decembrie 2012 ca vor lansa o continuare a acestui film, regizata de James Bobin, pe baza unui scenariu care va fi scris de Linda Woolverton.
 

Includerea lui Johnny Depp in distributia filmului "Alice in Tara Minunilor 2" reprezinta pentru Disney ocazia perfecta pentru a-si exprima increderea in starul hollywoodian, un actor care a permis acestor studiouri americane sa incaseze 3,7 miliarde de dolari pe plan mondial gratie rolului Jack Sparrow din cele patru filme din franciza "Piratii din Caraibe".
 

In aceasta perioada, Johnny Depp este ocupat cu filmarile de la "Transcendence", un film SF regizat de Wally Pfister, si va juca apoi in alte doua productii Disney: musicalul inspirat din universul basmelor "Into the Woods" (care va fi lansat in 2014) in care va interpreta rolul lupului cel rau si "Piratii din Caraibe 5" (care va fi lansat in 2015).

 


 

Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din generatia sa, alaturi de George Clooney si Brad Pitt. Actor versatil si extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simtit in largul lui atat in productiile hollywoodiene - mai ales in franciza "Piratii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, dar si in productii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom" si, mai ales, in colaborarile sale cinematografice cu regizorul Tim Burton - "Edward Maini-de-foarfece", "Legenda calaretului fara cap/ Sleepy Hollow", "Corpse Bride/ Mireasa moarta", "Alice in Tara Minunilor" si "Umbre intunecate/ Dark Shadows".


sursa: mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies