marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp va regiza primul său film în 25 de ani, avându-l drept producător pe Al Pacino

În sfârșit, Hollywoodul e dispus să-i mai dea o șansă actorului să-și reabiliteze numele terfelit în procesele cu Amber Heard.

Johnny Depp va regiza primul său film în 25 de ani, avându-l drept producător pe Al Pacino
După câștigarea procesului din statul Virginia împotriva fostei sale soții, lui Johnny Depp au început să i se deschidă din nou marile porți ale Cetății Filmului. După oferta generoasă de-a reveni în rolul piratului Jack Sparrow, Johnny Depp vrea să exploreze și o altă latură a cinematografiei, respectiv regia.
 
Potrivit celor de la „The Hollywood Reporter“, actorul în vârstă de 59 de ani vrea să reediteze pelicula „Modigliani“, un film biografic despre pictorul și sculptorul italian Amedeo Modigliani. Iar Depp nu va fi doar regizor, ci și coproducător al filmului, alături de Al Pacino și Barry Navidi, în ceea ce va fi primul film pe care îl va regiza de la debutul său ca regizor de lungmetraj cu filmul „The Brave“, din 1997.
 
„Modigliani“, care se bazează pe piesa de teatru scrisă de Dennis McIntyre și adaptată pentru marele ecran de Jerzy și Mary Kromolowski, îl urmărește pe artist în Parisul anului 1916. Producția va începe în Europa în primăvara anului 2023, iar distribuția va fi dezvăluită în curând.
 
„Saga vieții domnului Modigliani este una pe care sunt incredibil de onorat să o aduc pe ecran“, a declarat Depp pentru „The Hollywood Reporter“. „A avut o viață plină de greutăți, dar în cele din urmă a triumfat - o poveste universal umană cu care toți spectatorii se pot identifica“.

 
Totodată, aceasta nu este prima oară când Al Pacino și Barry Navidi lucrează împreună, cei doi colaborând, de asemenea, la filme precum „Neguțătorul din Veneția“ și Wilde Salomé
 
„Acest proiect a fost foarte aproape de sufletul lui Al. El mi-a făcut cunoștință cu piesa «Modigliani», cu mulți ani în urmă, și m-am îndrăgostit instantaneu de ea“, a declarat Navidi pentru același „The Hollywood Reporter“. „Aceasta este o felie din viața lui Modi, și nu o biografie. A fost un vis al meu să lucrez din nou cu Johnny - este un adevărat artist cu o viziune uimitoare pentru a aduce această poveste minunată pe ecran“.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies