marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jon Favreau: creatorul seriei Iron Man va regiza un film inspirat de Cartea Junglei, alaturi de cei de la Disney

Jon Favreau este pregatit sa ia din nou cu asalt marele ecran cu productii colosale. Dupa seria Iron Man, regizorul trece la un alt registru si vrea sa aduca pe marile ecrane un film live-action inspirat de Cartea Junglei.

Jon Favreau: creatorul seriei Iron Man va regiza un film inspirat de Cartea Junglei, alaturi de cei de la Disney

Devenit cunoscut datorita lui „Iron Man”, precum si a unuia dintre cele mai clasice filme pe tema Craciunului ale acestui secol, „Elf”, Jon Favreau negociaza in prezent cu studiourile Disney pentru a aduce la viata productia „Jungle Book”.
   


Cei de la Hollywood Reporter au anuntat intentia companiei Disney de a produce o noua adaptare cinematografica a celebrei povesti. Disney a mai produs o versiune animate si una reala in anii `90.
   

„Cartea Junglei”, scrisa in original de Rudyard Kipling, este in esenta o colectie de fabule. Actiunea derulata in India a fost pentru prima data publicata in anul 1894. Majoritatea evenimentelor se centreaza pe Mowgli, un tanar baiat crescut de lupi si prieten cu un urs, Baloo, si o pantera Bagheera. Adversarul sau cel mai de temut este Shere Khan, un tigru rautacios.

Justin Marks a fost oficial anuntat ca fiind scenaristul, dar alti producatori nu se cunosc inca.
   

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies