marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Joseph Gordon-Levitt: actorul din The Dark Knight Rises se pregateste pentru costumul Cavalerului Negru. Starul este dorit de producatori pentru a-l juca pe Batman in filmul Justice League

Dupa incheierea trilogiei The Dark Knight creata de Christopher Nolan, toti cinefilii se intreaba ce se va intampla cu Batman si cine-l va juca.

Joseph Gordon-Levitt: actorul din The Dark Knight Rises se pregateste pentru costumul Cavalerului Negru. Starul este dorit de producatori pentru a-l juca pe Batman in filmul Justice League

Joseph Gordon-Levitt, starul din Looper sau The Dark Knight Rises, este dorit de cei de la Warner Bros pentru a-l juca pe Batman in film Justice League, ce reuneste super eroii DC Comics, printre care si Superman sau Batman.

 

Producatorii de la Warner Bros intentioneaza sa lanseze filmul in 2015, dar deja au aparut zvonuri despre cine va fi actorul care va intra in costumul Cavalerului Negru, dupa Christian Bale.


Gordon-Levitt a aparut alaturi de Christian Bale in The Dark Knight Rises, in rolul politistului John Blake. Realizatorii filmului au dat de inteles ca el ar trebui sa mostenitorul lui Batman.

Cei de la Hitfix sustin ca Gordon-Levitt este actorul cu cele mai mari sanse pentru a aparea in rolul lui Batman in filmul Justice League.  Acestia mai scriu ca Man of Steel, filmul cu Superman regizat de Zack Snyder, ar contine o aparitie cameo a lui Gordon-Levitt in rolul lui Batman.

 

Intrebat de cei de la Digital Spy daca ar fi interesat sa revina in universul Cavalerului Negru in rolul lui Batman, actorul de 31 de ani a spus: "Iubesc felul in care s-a terminat The Dark Knight Rises. La Hollywood se fac multe sequeluri, continuari, uneori le numesc trilogii, dar nu toti reusesc sa faca o poveste consistenta intinsa pe 3 filme. Finalul de la The Dark Knight Rises este foarte satisfacator".

 

Zack Snyder a dezvaluit mai multe secrete din spatele noului sau proiect pentru New York Post: "Am incercat sa imbinam elemente originale, cu cele clasice, care sunt atat de reprezentative pentru Superman si fanii acestuia. Nu stiu ce se va intampla cu Justice League exact, dar stiu ca Man of Steel exista, Superman este readus la viata. Nu pot sa va spun nimic despre Justice League sau daca Man of Steel va face parte dintr-o noua franciza. As divulga prea multe detalii" a spus regizorul.


Christopher Nolan
nu se indeparteaza de universul DC Comics, acesta fiind implicat ca producator  la Man of Steel. Din distributia pentru Man of Steel mai fac parte Amy Adams ( Lois Lane), Russell Crowe e tatal lui Superman, Kevin Costner si Diane Lane (sunt Jonathan si Marta Kent, parintii pamanteni ai lui Superman), Michael Shannon ( rolul "ticalosului" Zod) si Laurence Fishburne.

 

Datorita succesului pe care l-a avut franciza Batman, Christopher Nolan a fost chemat in calitate de consultat, insa cand Zack Snyder a fost numit regizor, Nolan i-a cedat acestuia intreg controlul asupra partii de creatie, implicandu-se doar ca producator. Man of Steel are un buget de 175 de milioane de dolari si urmeaza sa fie lansat pe 21 iunie 2013.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies