marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Josh Brolin va juca alaturi de George Clooney intr-un film regizat de fratii Coen

Actorul Josh Brolin va juca, alaturi de George Clooney, in comedia "Hail Caesar", un film de epoca despre fostul vicepresedinte MGM din anii '50 Eddie Mannix, in regia fratilor Joel si Ethan Coen.

Josh Brolin va juca alaturi de George Clooney intr-un film regizat de fratii Coen


Anterior, fratii Coen l-au distribuit pe Josh Brolin in thrillerul "Nu exista tara pentru batrani/ No Country for Old Men", distins cu Oscarul pentru celmai bun film in 2007, informeaza theguardian.com.


Filmul "Hail Caesar" va urmari biografia lui Eddie Mannix, un director din cadrul companiei de productie MGM din anii '50, printre ale carui atributii s-a numarat si protejarea vedetelor de la Hollywood de scandalurile din presa.

 


Rolul lui Eddie Mannix a fost interpretat si de Bob Hoskins in filmul "Hollywoodland", care investigheaza implicarea presupusa a acestuia in moartea actorului George Reeves (Ben Affleck), eroul foiletonului televizat "Aventurile lui Superman", care ar fi avut o aventura cu sotia lui Mannix.
Nu s-a anuntat deocamdata cine va interpreta rolul lui Eddie Mannix in acest film, ale carui regie si scenariu vor fi semnate de fratii Coen.

 

 


"Hail Caesar"
este considerat ultimul capitol din "trilogia idiotilor", din care fac parte "Marea hoinareala/ O Brother, Where Art Thou?" si "Dragostea costa/ Intolerable Cruelty", ambele cu George Clooney. "(Acest lungmetraj, n.r.) este despre industria filmului si despre viata, religie si credinta", a explicat regizorul Ethan Coen intr-o declaratie din decembrie.

 


Josh Brolin
, nascut in 1968, s-a remarcat in cateva lungmetraje bine primite de public si de criticii de cinema, precum "Nu exista tara pentru batrani", "In valea terebintilor", "Gangster american", "Milk - Pretul curajului", "Adevaratul curaj" si "Barbati in negru 3" si "Elita gangsterilor". Starul american a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din "Milk - pretul curajului" (2008).

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies