marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai celebru detectiv al planetei revine. Jude Law face dezvaluiri despre Sherlock Holmes 3, continuarea francizei de un miliard de $

Jude Law a vorbit la Festivalul de Film de la Toronto unde a avut loc pentru premiera noului sau film, Anna Karenina, despre productia celui de-al treilea film al francizei Sherlock Holmes.

Cel mai celebru detectiv al planetei revine. Jude Law face dezvaluiri despre Sherlock Holmes 3, continuarea francizei de un miliard de $


"Case reopened" cum ar spune Sherlock Holmes. Warner Bros. au inceput sa pregateasca Sherlock Holmes 3 inca din toamna lui 2011, inainte sa aduca in cinematografe partea a doua a francizei care a facut incasari de peste un miliard de dolari de cand a fost lansata in 2009.


Compania va continua seria filmelor despre celebrul detectiv al lui Arthur Conan Doyle in regia lui Guy Ritchie, cu Robert Downey Jr. si Jude Law in rolurile principale.


"Nu stiu cand vom incepe filmarile la Sherlock Holmes 3. S-a vorbit despre asta, exista un scenariu la care s-a lucrat, insa Downey este un baiat ocupat si eu la fel. Insa ne-am dori sa facem un nou film. Suntem o echipa vesela si ne simtim bine impreuna" a declarat Jude Law.

Drew Pearce a fost angajat pentru a realiza scenariul de la Sherlock Holmes 3, insa detalii despre viitoarea poveste ce-i va avea din nou ca protagonisti pe Robert Downey Jr. si Jude Law nu au iesit inca la iveala. Drew Pearce a scris si povestea pentru Iron Man 3, in care tot Robert Downey Jr. e personajul principal.

Sherlock Holmes( 2009)
Regie: Guy Ritchie
Distributie: Robert Downey Jr., Jude Law,  Rachel McAdams
Buget: 90 de milioane de $
Incasari: 524 milioane de $

 


Sherlock Holmes:A Game of Shadows ( 2011)

Regie: Guy Ritchie
Distributie: Robert Downey Jr., Jude Law, Jared Harris
Buget: 100 de milioane de $
Incasari: 543 de milioane de $


.


Galerie foto


Modifică setările cookies