marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jude Law: starul a confirmat ca va juca alaturi de Robert Downey Jr in Sherlock Holmes 3

Actorul britanic Jude Law a confirmat, luni, ca va juca alaturi de americanul Robert Downey Jr. in cel de-al treilea film al francizei "Sherlock Holmes", al carui scenariu este pe cale de a fi scris chiar in aceste zile.

Jude Law: starul a confirmat ca va juca alaturi de Robert Downey Jr in Sherlock Holmes 3

Jude Law, in varsta de 40 de ani, a interpretat in primele doua filme din aceasta serie cinematografica rolul Dr. Watson, in timp ce rolul celebrului detectiv Sherlock Holmes a fost jucat de americanul Robert Downey Jr, informeaza dailymail.co.uk.
"Am avut o intalnire la inceputul acestui an, toti trei, si cred ca scenariul este pe cale de a fi scris chiar in aceste zile", a spus starul britanic pentru Digital Spy.


Filmul nu a fost deocamdata confirmat oficial, insa Jude Law s-a declarat deja optimist in legatura cu faptul ca studiourile Warner Bros. - care au produs primele doua pelicule din serie - vor fi de acord pentru a produce si al treilea lungmetraj.
"Warner Bros. inca nu a anuntat ca a acceptat sa plateasca pentru el, dar eu cred ca ei doresc sa faca acest lucru!", a precizat starul britanic.

 


Potrivit presei internationale, Guy Ritchie a semnat deja contractul pentru a regiza acest film pe care doreste sa il filmeze la Los Angeles, iar Drew Pearce, scenaristul peliculei "Iron Man 3", a fost angajat pentru a scrie scenariul de la "Sherlock Holmes 3".


Jude Law nu a facut niciun secret din faptul ca doreste sa se implice foarte mult in productia celui de-al treilea film din franciza "Sherlock Holmes".

 

 

 

 


"Cred ca Warner doreste sa faca acest film, iar foarte multi din echipa noastra doresc acelasi lucru. Vrem sa facem un film mai bun decat precedentele doua. Vrem sa ne asiguram ca va fi mai inteligent si mai istet, dar in acelasi registru", a dezvaluit Jude Law pentru numarul din luna noiembrie al revistei Empire.

 


"Este insa un proces lent. Suntem cu totii ocupati. A durat mai mult decat ne-am dorit pana am reusit sa ne strangem cu totii si sa incepem acest proiect", a adaugat actorul britanic.

 


Jude Law a fost nominalizat la premiul Oscar in 1999, pentru rolul din filmul lui Anthony Minghella "Talentatul domn Ripley". Pentru acelasi rol a castigat si un premiu BAFTA, in 2000. In 2003, Law a fost din nou nominalizat la premiul Oscar, pentru rolul dintr-un alt film al regretatului regizor Anthony Minghella, "Cold Mountain".

 


In 2009, Jude Law s-a bucurat de succes cu interpretarea lui Hamlet pe Broadway, fiind nominalizat si la premiile Tony pentru acest rol, dar si cu filmele din seria "Sherlock Holmes", regizate de Guy Ritchie, fostul sot al Madonnei.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies