marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Julia Roberts și Cameron Diaz se duelează cu armele seducției în Iubitul meu se însoară

Una dintre clasicele comedii romantice, pentru care Julia Roberts și-a ales singură partenerii de ecran.

Julia Roberts și Cameron Diaz se duelează cu armele seducției în Iubitul meu se însoară
Michael (Dermont Mulroney) și Julianne (Julia Roberts) au fost cândva împreună, dar după ce s-au despărțit au rămas prieteni buni. În anul în care amândoi împlinesc 28 de ani, fiecare decide să facă ceva cu viață să amoroasă. Julianne se lamentează că nu și-a găsit jumătatea, la care visează încă din adolescență, în timp ce Michael e convins că și-a găsit perechea și se însoară în trei săptămâni. Vestea acestei nunți pripite o mâhnește pe Julianne, care începe să-l vadă pe Michael ca pe iubitul pierdut, pentru care e în stare de lucruri nebunești, numai ca să-l facă s-o iubească din nou.
 
Viitoarea mireasă, Kimberly (Cameron Diaz) nici prin gând nu-i trece că Julianne vrea s-o elimine din joc, mai ales că ea și viitorul ei soț par cei mai buni amici, nu foști iubiți cu orgolii nerezolvate. Însă lucrurile par să scape de sub control, pe măsură ce se apropie ziua nunții. Kimmy drăguță, dulce, amabilă și îndrăgostită până peste cap nu este pregătită pentru lupta „murdară“care va începe în curând. Căci Julianne nu se lasă intimidate de frumusețea logodnicei lui Michael și, avându-l aliat pe un amic homosexual, pune la cale tot felul de capcane pentru ca această nuntă să nu mai aibă loc.

 
„Iubitul meu se însoară“/„My Best Friend Wedding“ (1997) reușește să îmbine situațiile comice, cu momentele romantice și cu un fundal musical de excepție, pentru care a și fost nominalizat la premiul Oscar. De asemenea, filmul a mai câștigat premii pentru cea mai bună comedie a anului 1998, a fost nominalizat la 3 secțiuni pentru Globul de Aur și la tot atâtea categorii la MTV Movie Awards. Asta înseamnă că Julia Roberts a avut mână bună când i-a propus pe Cameron Diaz și pe Demot Mulroney ca parteneri de distribuție.
 

Filmul „Iubitul meu se însoară“ este difuzat la Pro Cinema sâmbătă de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 00:45 și duminică de la ora 11:45.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies