marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Justice League, marele rival al lui The Avengers 2 ar putea fi regizat de Ben Affleck. Cele doua filme se vor lansa in acelasi an

Impresionati de succesul lui Disney si Marvel cu The Avengers/Razbunatorii 3D, Warner Bros. a anuntat in acest an ca da unde verde proiectului Justice League care ii reuneste pe super eroii DC Comics. Primul regizor vizat pentru a conduce filmarile este Ben Affleck.

Justice League, marele rival al lui The Avengers 2 ar putea fi regizat de Ben Affleck. Cele doua filme se vor lansa in acelasi an

GALERIE FOTO: 12 FILME CARE AU TRECUT DE UN MILIARD DE DOLARI INCASARI!


Studiourile Warner Bros. l-au abordat pe Ben Affleck pentru a regizat Justice League, filmul care ii va aduce impreuna pe Superman, Batman, Green Lantern, Wonder Woman si The Flash, scrie Variety .


Studiourile Warner Bros au sperat ca regizorul Christopher Nolan, mintea stralucita din spatele succesului obtinut de trilogia lui Batman cu Christian Bale si care este producator la urmatorul film Superman - Man of Steel (2013) se va implica si in Justice League. Nolan a refuzat insa,  asa ca producatorii au plecat la "vanatoare" de regizori. Nu se stie inca daca Ben Affleck va accepta sarcina. Actorul/ regizorul a realizat un hit surprinzator in 2010 cu The Town, iar in aceasta toamna va lansa o drama cu pretentii la Oscar - Argo.


Filmul Justice League este anuntat pentru 2015 cand se va lansa si The Avengers 2, scris si regizat tot de Joss Whedon. The Avengers continua sa fie filmul cu cele mai mari incasari din 2012 - 1.4 miliarde de $.


Warner Bros l-a angajat pe scenaristul Will Beall sa se ocupe de scriptul de la Justice League o echipa de super eroi formata din Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash, Aquaman, Martian Manhunter. Despre acest proiect circulau zvonuri de cativa ani, insa a fost anulat in 2008 din cauza bugetului si a grevei scenaristilor.


Pelicula din 2008 trebuia sa fie regizata de George Miller (Mad Max) dupa un script semnat de Kieran si Michele Mulroney (Sherlock Holmes: A Game of Shadows). Din distributia filmului faceau parte D.J. Cotrona in rolul lui Superman, Adam Brody (Mr. and Mrs. Smith) in rolul lui Flash, Megan Gale (I Love You Too )in rolul lui Wonder Woman si Armie Hammer (The Social Network) in rolul lui Batman.

Fanii eroilor DC Comics raman insa sceptici in legatura cu acest film pentru ca, spre deosebire de DC Entertainment si Warner Bros, Marvel a lucrat la proiectul The Avengers timp de aproape 5 ani pentru a crea un element comun intre personaje: Iron Man (Robert Downey Jr), Hulk (Mark Ruffalo), Captain America ( Chris Evans), Thor ( Chris Hemsworth), Hawkeye ( Jeremy Renner), Black Widow (Scarlett Johansson) si Nick Fury (Samuel L. Jackson).


Justice League a aparut pentru prima data in benzile desenate DC Comics in anii 1960 iar de atunci fanii americani viseaza la o astfel de reuniune pe marile ecrane.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies