marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Joss Whedon va scrie si regiza continuarea celui mai profitabil film cu super eroi, The Avengers 2

Regizorul Joss Whedon se intoarce la carma lui The Avengers/Razbunatorii 3D pentru continuarea blockbusterului lansat in acest an si ajuns cel mai bun film cu super eroi realizat vreaodata, din punct de vedere al incasarilor.

Joss Whedon va scrie si regiza continuarea celui mai profitabil film cu super eroi, The Avengers 2

GALERIE FOTO: 12 FILME CARE AU TRECUT DE UN MILIARD DE DOLARI INCASARI!



Disney a anuntat oficial ca pariaza in continuare pe Joss Whedon pentru a crea The Avengers 2 precum si o miniserie pentru postul TV ABC  bazata pe aventurile lui Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye si Black Widow.


The Avengers 2, precum si serialul vor fi gata pana in  2015. Lansata in 2012, The Avengers/Razbunatorii 3D, pelicula in care Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye si Black Widow formeaza “echipa de soc”, dupa ce sunt convinsi de Nick Fury (Samuel L. Jackson) sa isi uneasca fortele in lupta cu periculosul si puternicul lor dusman Loki a facut incasari mondiale de 1.449 miliarde de $ .
 


Pe plan mondial, pana in prezent, filmul este devansat de cele doua productii regizate de James Cameron - "Avatar" (2,7 miliarde de dolari) si "Titanic" (2,1 miliarde de dolari) . Se pare ca regizorul Joss Whedon se va implica enorm in dezvoltarea urmatoarei etape din univerul cinematografic creat de Marvel.


Se pare ca regizorul va avea un cuvant de spus si in realizarea filmului The Guardians of the Galaxy ce reprezinta o echipa de super eroi din viitor care se vor lupta cu o rasa extraterestra malefica, Badoom, ce incearca sa cucereasca Universul. Thanos (pe care l-ati putut vedea scurt la finalul filmului The Avengers) va aparea in film, iar actiunea va conduce catre The Avengers 2.

The Avengers a reusit sa reduca pagubele suferite de Disney odata cu esecul filmului "John Carter", lansat la inceputul anului si care a generat pierderi de 200 de milioane de dolari.

Printre celelalte filme cu personaje create de grupul Marvel, Robert Iger a anuntat lansarea unui nou lungmetraj din franciza "Iron Man", pe 3 mai 2013, a unui nou film  din franciza "Thor", intitulat "The Dark World", in noiembrie 2013, si a unui nou proiect cinematografic din seria "Captain America", ce va ajunge pe marile ecrane in aprilie 2014.
 



Modifică setările cookies