Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

DUEL in filme! Justin Bieber l-a intrecut pe Michael Jackson la box office!

Pelicula “Justin Bieber: Never Say Never” face furori in box office-ul american, intrecand-o chiar si cea a regelui muzicii pop.

DUEL in filme! Justin Bieber l-a intrecut pe Michael Jackson la box office!

Justin Bieber: Never Say Never” este cel mai de succes film-concert in box office-ul american, intrecand la incasari chiar si “This Is It”.

Astfel, pelicula lui Bieber a obtinut 72,2 milioane de dolari din vanzarea de bilete, de la lansarea ce a avut loc pe 11 februarie, in timp ce filmul lui Michael Jackson a avut incasari de 72,1 milioane de dolari.

Insusi Bieber s-a declarat impresionat de aceste rezultate. El a scris pe Twitter ca este mandru de “Justin Bieber: Never Say Never 3D” si le multumeste fanilor ca l-au adus pe prima pozitie in topul celor mai bine vandute filme-concert din toate timpurile.

Artistul a tinut sa precizeze ca Michael este inca cel mai bun, ca se simte onorat de aceasta competitie, dar ca mai are de dus o lupta dificila la nivel mondial, unde “This Is It” a realizat incasari de 261 de milioane de dolari.

Sursa foto: Mediafax Foto


Galerie foto

Cele mai citite

(P) Cele mai populare tipuri de pizza picantă
Pizza este cel mai îndrăgit preparat din lume, iar consumul său este mare chiar și în țări cu tradiții culinare total diferite. 
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies