Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO “Battle: Los Angeles” si “Sanctum” au fost amanate in Japonia! 

Lansarea celor doua pelicule a fost amanata in Japonia pe motiv ca anumite scene nu sunt potrivite in contextul catastrofelor naturale care au lovit aceasta tara.

VIDEO  Battle: Los Angeles  si  Sanctum  au fost amanate in Japonia!

Battle: Los Angeles” si thrillerul lui James CameronSanctum” vor putea fi vazute de japonezi pe marile ecrane ceva mai tarziu, dat fiind ca distribuitorii se tem ca nu cumva unele scene sa fie prea dure, dupa ce Japonia a trecut prin experienta neplacuta a unui cutremur, urmat de tsunami.


Filmul de razboi impotriva extraterestrilor, in care joaca Aaron Eckhart si care a ajuns in topul box office-ului american luna aceasta, trebuia sa aiba premiera pe 1 aprilie, insa realizatorii sai au considerat ca ar fi tulburator pentru o tara greu incercata, precum Japonia.


Iar “Sanctum”, pelicula ce spune povestea unor speologi surprinsi de un ciclon violent, in care joaca Richard Roxburgh si Ioan Gruffudd, va fi de asemenea prezentat la o data ulterioara, in loc de 22 aprilie, din pricina unor imagini rascolitoare.
 


Cele mai citite

(P) Topul celor mai bune filme despre jocuri de noroc
Jocurile de noroc sunt un subiect adesea întâlnit în filme, iar mulți actori de top au luat parte la câteva producții ce au intrat în istoria cinematografiei.
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies