Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Justin Lin, de la curse cu masini la misiuni de spionaj: omul din spatele filmelor Fast and Furious va regiza urmatorul film din seria Bourne

Justin Lin, cineastul care a asigurat regia celor mai recente patru filme din seria "Furios si iute", se va ocupa de o alta franciza majora de la Hollywood, "Jason Bourne", si va regiza ultimul lungmetraj din aceasta serie produsa de studiourile Universal.

Justin Lin, de la curse cu masini la misiuni de spionaj: omul din spatele filmelor Fast and Furious va regiza urmatorul film din seria Bourne

articole relationate


Precedentul film din franciza "Jason Bourne" a fost lansat in 2012 si l-a avut in rolul principal pe actorul Jeremy Renner, interpretul personajului Aaron Cross, informeaza contactmusic.com.


Justin Lin a renuntat la regia celui de-al saptelea film din seria "Furios si iute", din cauza programului accelerat de filmare a acestui proiect cinematografic.
Potrivit unor surse, filmul care va fi regizat de Justin Lin va fi ultimul din franciza "Jason Bourne".

 

Actorul Matt Damon a interpretat personajul agentului Jason Bourne in primele trei filme ale seriei - "Identitatea lui Bourne/ The Bourne Identity" (2002), "Suprematia lui Bourne/ The Bourne Supremacy" (2004) si "Ultimatumul lui Bourne/ The Bourne Ultimatum" (2007) - care au generat incasari totale de 945 milioane de dolari pe plan mondial.

 


Al patrulea film din serie, intitulat "Mostenirea lui Bourne/ The Bourne Legacy" (2012), a obtinut incasari de 276,1 milioane de dolari.


Galerie foto

Cele mai citite

(P) Cele mai populare tipuri de pizza picantă
Pizza este cel mai îndrăgit preparat din lume, iar consumul său este mare chiar și în țări cu tradiții culinare total diferite. 
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies