marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Justin Timberlake i-a socat pe americani ca sa-si promoveze un film!

Cea mai buna strategie de a promova un film? Circul in direct la TV nu da niciodata gres!

Justin Timberlake i-a socat pe americani ca sa-si promoveze un film!

articole relationate

Justin Timberlake si Mila Kunis au oferit unul din momentele serii la Gala MTV Movie Awards! Invitati pe scena sa prezinte un premiu - cei doi au oferit un show care i-a lasat pe spectatori cu gura cascata. 

 

Justin Timberlake  i-a pus mana pe sani Milei Kunis in timp ce  actorul/cantaretul marturisea  publicului ca practic sunt ca un frate si o sora. Nici Mila Kunis nu s-a lasat mei prejos cu atingerile. Cei doi apar pe 22 iulie in comedia Friends With Benefits.

Se pare ca cele doua vedete sexy vor avea parte de scene fierbinti din plin. Cel putin asta lasa de inteles semnul PG-13 (interzis minorilor sub 13 ani) inscriptionat pe poster. Intrebata despre secventele “obraznice” ale filmului, Kunis a declarat ca filmarile scenelor de sex au durat aproximativ doua saptamani.

 

Justin a purtat doar o soseta care sa-i acopere partile frontale, asa ca da, am vazut cam tot ce era de vazut.” Fireste ca si Mila a fost in aceeasi situatie, purtand numai cateva petece pe sani si in zona intima. “La inceput a fost extreme de jenant insa ne-am obisnuit dupa ceva timp si dupa ce ne dadeam jos halatele ne comportam ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic” a mai adaugat frumoasa actrita.



Sursa foto: Getty

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies