marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

S-au despartit cu scandal si s-au iubit pe ecrane: foste cupluri celebre reunite in filme!

S-au intalnit pe platourile de filmare, au avut relatii tumultoase si au ajuns tot pe platouri, dar de data aceasta ca fost iubiti. Iata cupluri celebre care s-au despartit si care au continuat sa lucreze impreuna, in ciuda trecutului.

S-au despartit cu scandal si s-au iubit pe ecrane: foste cupluri celebre reunite in filme!

7. Kate Beckinsale si Michael Sheen

Britanicii s-au cunoscut in timpul productiei The Seagull, adaptare dupa Cehov, in 1991 si au inceput o relatie de aproape 10 ani in urma careia a aparut si o fetita. S-au despartit in 2002, imediat dupa ce au jucat in Underworld, un thriller despre istoria vampirilor si varcolacilor.

Beckinsale a inceput o relatie cu regizorul Len Wiseman, foarte aproape de perioada despartirii de Sheen, dar sustine ca nu aceasta a fost motivul pentru care cei doi si-au spus adio

A declarat pentru Allure in 2006 ca se simte ciudat cand e acuzata de imoralitate pentru ca l-a parasit pe tatal copilului pentru altcineva."Uitati-va in orasul asta si spuneti-mi alta persoana care s-a culcat cu numai doi oameni in 10 ani. S-ar putea sa fiu singura. Wiseman si Beckinsale s-au casatorit in 2005 si in 2006 s-au intalnit cu Sheen pentru Underworld: Evolution si in 2009 pentru Underworld: Rise of the Lycans.

"E clar ca n-a fost usor, dar pana la final a iesit totul bine", a spus curajosul Sheen. "Len e un timp minunat si nu am simtit vreodata ca se intampla ceva pe la spatele meu" a mai spus acesta. Sheen nu va mai face parte din al patrulea Underworld anuntat pentru 2012.



6. Jack Nicholson si Anjelica Huston

Chiar daca Nicholson sustine ca iubita lui l-a batut, dupa ce a recunoscut ca a lasat o femeie insarcinata, dupa 5 ani s-a mai stins pasiunea.

Cei doi au fost impreuna timp de 17 ani, cu impacari si despartiri pe banda rulanta, urmand ca in 1995 sa joace impreuna in filmul lui Sean Penn, The Crossing Guard. Au interpretat un cuplu divortat care-si pierd fiica in urma unui accident de masina.

Huston a declarat ca nu i-a fost teama sa lucreze cu fostul iubit. "A fost confortabil. Si cred ca Jack este un actor fenomenal. Il stiu de multa vreme"



5.  Demi Moore si Bruce Willis

 
Dupa 13 ani de casatorie cu 3 copiii impreuna, cel mai iubit cuplu de la Hollywood se desparte in 2000. Dar fostul cuplu neconventional a reusit sa pastreze o relatie de prietenie.

Moore si Willis au impartit marile ecrane in 1991 pentru prima data, Mortal Thoughts. Amandoi au pus voce pentru Beavis and Butt-Head Do America, in 1996 si s-au intors in 2003 in Charlie’s Angels: Full Throttle, filmul marcand revenirea actritei pe marile ecrane.

Au aparut la premiera filmului impreuna cu fiicele lor si cu noul sot al lui Moore, Ashton Kutcher.



4. Richard Burton si Elizabeth Taylor

Exemplul perfect de distributie din viata reala sunt Richard Burton si Elizabeth Taylor care s-au reunit in 1983 pentru Private Lives. Povestea a doi fosti soti care-si parasesc actualii parteneri, dupa o intalnire din intamplare in lunile de miere.

Cei doi au fost casatoriti de doua ori inainte: in 1964 si 1975, la 16 luni dupa primul divort. Cuplul a divortat a doua oara in anul urmator. Burton a admis ca distribuirea lor in film n-a fost o coincidenta.

Am si discutat strategia despre ce o sa spunem cand vom fi, inevitabil, intrebati daca reunirea pe platouri inseamna o impacare. Totul este organizat. Elizabeth se preface ca nu aude si eu spun, urmatoarea intrebare, declara Burton.



3. Drew Barrymore si Justin Long

La fel ca-n comedia romantica Going the Distance, cei doi nu se pot decide daca sa aiba o relatie sau nu. Au inceput sa se intalneasca in 2007, dar s-au despartit in 2008. S-au impacat in 2009 si s-au despartit definitiv in 2010. In ciuda relatiei tumultoase, chimia dintre ei s-a simtit in film.

Barrymore a declarat: Mi-a placut sa fac un film cu cineva cu care am impartit un trecut pentru ca am putut aduce multa onestitate in el, iar Long sustine ca: Adevarul este ca ne iubim si ma rog la Dumnezeu s-o am mereu in viata mea. Am fost prieteni inainte si vom ramane asa in continuare.



2. Ben Affleck si Gwyneth Paltrow

Dupa o relatie cunoscuta in 1998 cu co-starul din Shakespeare in Love, Ben Affleck, Paltrow l-a avut in vizor pentru filmul din 2000, Bounce. Filmul urmareste un director de publicitate, Buddy, care renunta la biletul de avion in favoarea unui om care se chinuia sa ajunga la familia sa de Craciun. Dar dupa prabusirea avionului Buddy o gaseste pe sotia barbatului si cei doi se indragostesc.

Affleck a declarat pentru Entertainment Weekly ca a fost surprins cand Platrow l-a sunat pentru rol si ca el nu este genul de barbat care sa aiba relatii grozave cu fostele iubite. Nu i-am inteles niciodata pe tipii astia. Cum naibii functioneaza asta? Sa ramai prieten cu toti fostii? Toate fostele mele ma urasc. Dar realizez ca se datoreaza esecurilor mele si desi n-a fost usor, am reusit sa am o relatie cu Gwyneth, iar asta are o valoare aparte pentru mine. Cei doi au finalizat filmul, dar abia a incasat 36 de milioane de dolari, avand un buget de 35.


1. Cameron Diaz si Justin Timberlake

Dupa ce au fost iubiti si s-au despartiti, cei doi revin in filmul Bad Teacher. Diaz este o profesoara care a fost parasita si care pune ochii pe noul suplinitor, interpretat de Timberlake. Chiar daca au avut hainele pe ei, scena de sex din film a fost inconfortabila: da, da, a fost o absurditate, o forma de amuzament pentru noi toti implicati, a declarat Diaz revistei People cand a fost intrebata despre scena de sex cu fostul iubit, de care s-a despartit cu 3 ani in urma.

Jake Kasdan, regizorul filmului, a declarat ca toata lumea s-a bucurat de experienta: "au intrat acolo si au inceput s-o faca", spune acesta revistei People. "Si a fost amuzant, nu ne puteam opri din inregistrare. Si chiar radeam cu lacrimi la monitoarele video.



Sursa: thedailybeast.com/


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies