marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Justin Timberlake s-a logodit cu Jessica Biel, unul dintre cele mai frumoase posterioare de la Hollywood

Cantaretul/ actorul Justin Timberlake s-a logodit cu actrita Jessica Biel, cu care are o relatie ce dureaza de mai multi ani. Potrivit mai multor surse citate de publicatia Us Weekly, cele doua vedete s-au logodit in luna decembrie.

Justin Timberlake s-a logodit cu Jessica Biel, unul dintre cele mai frumoase posterioare de la Hollywood

Cantaretul si actorul in varsta de 30 de ani a cerut-o in casatorie pe Jessica Biel, in varsta de 29 de ani, in timp ce se aflau in vacanta, luna trecuta, in statul american Wyoming.


"Justin stie cat de mult ii plac ei snowboarding-ul si muntii. Asadar, acela a fost locul perfect pentru o cerere in casatorie", a declarat o sursa citata de Us Weekly.


Dupa o noua despartire de trei luni, in 2011, Biel si Timberlake au luat decizia ca relatia lor sa devina mai profunda. "Atunci cand s-au impacat, au avut o discutie si au decis sa duca relatia lor la un nou nivel", a spus o sursa.
O alta sursa citata de Us Weekly spune ca Justin Timberlake "nu a fost niciodata atat de fericit" si ca "el stie ca era timpul sa o ceara de sotie" pe Jessica Biel.


In iunie 2011, Justin Timberlake a acordat un interviu revistei Vanity Fair, in care a vorbit despre despartirea sa de Jessica Biel: "Ea este, insa, cea mai importanta persoana din viata mea".

Cantaretul, compozitorul, producatorul, dansatorul si actorul Justin Timberlake a devenit celebru ca membru fondator al formatiei 'N Sync, a carei lansare a fost finantata de Lou Pearlman. Timberlake a fost recompensat cu sase premii Grammy si un premiu Emmy. In 2002, el a lansat primul sau album solo, "Justified", iar al doilea album al lui Timberlake se numeste "FutureSex/ LoveSounds", fiind lansat in 2006.


 

Cu primele doua albume solo, Timberlake a vandut peste 18 milioane de copii in toata lumea, iar alaturi de 'N Sync - 50 de milioane de unitati. Cantaretul american Justin Timberlake pare sa se concentreze tot mai mult asupra carierei cinematografice, dupa rolurile jucate in "The Social Network", un film despre creatorul platformei Facebook, in comedia "Bad Teacher", in care joaca alaturi de fosta sa iubita, actrita Cameron Diaz, dar si in comedia romantica "Friends With Benefits", in care joaca alaturi de Mila Kunis.


De-a lungul anilor, artistul american a avut relatii cu alte staruri de calibru din showbiz-ul american, precum Britney Spears si Alyssa Milano.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies