marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kate Beckinsale la 38 de ani are parte de cele mai sexy roluri in 2012. Cele mai stralucitoare momente din cariera sa

Frumoasa britanica care a implinit acum 2 luni 38 de ani a aterizat de pe platourile de la Total Recall direct in vacanta in Mexic alaturi de sotul ei, regizorul Len Wiseman.

Kate Beckinsale la 38 de ani are parte de cele mai sexy roluri in 2012. Cele mai stralucitoare momente din cariera sa

Click aici pentru o galerie foto cu cele mai stralucitoare momente ale lui Kate Beckinsale!


Se apropie de 40 de ani, insa Kate Beckinsale arata mai bine ca niciodata: cel putin asa rata in imaginile surprinse de paparazzi unde actrita apare in costum de baie si etaleaza un corp de invidiat.


In 2012, fanii ei o vor vedea in multe ipostaze sexy. In ianuarie isi lanseaza partea a patra de la Underworld Awakening seria cu vampiri care a facut-o celebra iar in vara fanii o vor vedea intr-un rol extrem de anticipat - Total Recall unde joaca alaturi de Colin Farrell si care e regizat chiar de sotul ei - Len Wiseman.


Tot la inceputul anului viitor actrita va ajunge pe marile ecrane alaturi de Mark Wahlberg si Giovanni Ribisi in thrillerul Contraband - povestea unui agent de securitate care incepe sa incalce legea atunci cand siguranta familiei sale este pusa in pericol. Click aici pentru o galerie foto cu cele mai stralucitoare momente ale lui Kate Beckinsale!

Sursa foto: Splash/ Getty

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies