marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kate Beckinsale, la 40 de ani, mai periculoasa ca niciodata in rolul razboinicei vampir care a facut-o celebra. Trailer 2 pentru Underworld: Awakening

Frumoasa Kate Beckinsale cucereste inca o data netul cu un nou trailer din Underworld: Awakening, la 5 ani de la ultimul film din saga razboaielor dintre vampiri si varcolaci. Filmul ajunge in Romania pe 20 ianuarie 2012.

Kate Beckinsale, la 40 de ani, mai periculoasa ca niciodata in rolul razboinicei vampir care a facut-o celebra. Trailer 2 pentru Underworld: Awakening

Se apropie de 40 de ani, insa Kate Beckinsale arata mai bine ca niciodata. Desi a lipsit din partea a treia a francizei care a strans incasari globale de 300 de milioane de dolari in ultimii 8 ani, Kate revine mai sangeroasa in rolul frumoazsei Selene in filmul regizat de suedezii Mans Marlind si Bjorn Stei.

Underworld Awakening este primul din serie ce va fi lansat 3D si are un buget de 65 de milioane de dolari. Pelicula are in distributie actori ca India Eisley, Michael Ealy, Charles Dance, Stephen Rea si Sandrine Holt.


In vara viitoare fanii o vor vedea pe Kate intr-un rol extrem de anticipat - Total Recall unde joaca alaturi de Colin Farrell si care e regizat chiar de sotul ei - Len Wiseman. Primul trailer pentru Underworld Awakening a strans 500 de mii de vizualizari pe Youtube in cateva saptamani iar carcotasii spun ca Beckinsale e marele motiv pentru care filmul merita vazut. Mai jos aveti si imaginea cu care Kate le-a ridicat pulsul fanilor.


O cunoasteti ca tipa sexy care se bate cu vampiri intr-un costum hot din piele. Insa frumoasa englezoaica este si desteapta. A studiat 3 ani literatura la Oxford si este fluenta in franceza, germana si rusa. Scrie poeme si povestiri pentru care a luat premii in diferite competitii din Anglia in adolescenta.VEZI AICI TOPUL CELOR MAI INTELIGENTE ACTRITE


Selene (Kate Beckinsale) se trezeste cu 12 ani in viitor, dupa ce a fost tinuta captiv, doar pentru a afla cat de mult s-au transformat lucrurile: de data aceasta oamenii sunt cei care vaneaza, in timp ce vampiri si dusmanii lor Lycans (varcolaci) sunt prada. Selene la fel de sexy in costumul negru, lucios din latex lasa o dara de cadavre in spatele ei in timp ce-si cauta fiica, Nissa, de a carui existenta afla acum. La 40 de ani, Kate apare goala in filmul produs de sotul ei Len Wiseman.

 

Underworld  (2003)
Cu:Kate Beckinsale, Scott Speedman, Shane Brolly
Buget: 22 de milioane de dolari
Incasari globale: 95 de milioane de dolari



Underworld: Evolution (2006)
Cu: Kate Beckinsale, Scott Speedman, Shane Brolly
Buget: 30 de milioane de dolari
Incasari globale: 112 milioane de dolari|

Underworld: Rise of the Lycans (2009)
Cu: Rhona Mitra, Michael Sheen, Bill Nighy
Buget: 35 de milioane de dolari
Incasari globale: 92 milioane de dolari

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies