marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kate Winslet a facut senzatie la Festivalul de Film de la Venetia. Ce alte vedete au stralucit pe covorul rosu

Cea de-a doua zi a Festivalului de Film de la Venetia a fost inca un prilej pentru celebritati sa isi etaleze cele mai elegante si frumoase tinute. La premierele filmelor Carnage si W.E, vedetele au stralucit  pe covorul rosu, iar actrita Kate Winslet a atras toate privirile.

Kate Winslet a facut senzatie la Festivalul de Film de la Venetia. Ce alte vedete au stralucit pe covorul rosu


In a doua zi a Festivalului de Film de la Venetia au avut loc premierele unora dintre cele mai discutate filme de catre critici.

Carnage, filmul lui Roman Polanski, este considerat a fi favorit la marele premiu. Distributia este plina de nume mari ca: Christopher Walt, Kate Winslet, John C. Reilly, Jodie Foster. Kate Winslet a atras atentia intr-o rochie bej, ce ii punea in evident formele voluptoase. Actrita pare sa devina din ce in ce mai frumoasa o data cu trecerea anilor.

 


Al doilea film ce a avut premiera este drama W.E, regizata de Madonna. Cantareata a reusit sa ii convinga pe critici, care au apreciat filmul ca fiind reusit. Solista a aratat foarte fericita pe covorul rosu si sigura pe ea.


O alta vedeta care a furat toate privirile a fost Bar Refaeli, fosta iubita a lui Leonardo DiCaprio. Modelul a fost prezent la premierele celor doua filme.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies