marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sase filme de la Festivalul de Film de la Venetia pe care merita sa le vezi. Ides of March si Carnage, favorite la marele premiu.

Anual, are loc unul din cele mai celebre evenimente din lumea filmului, Festivalul Filmului de la Venetia. Cu aceasta ocazie noi va prezentam zece dintre cele mai importante filme ce vor fi prezentate in la cea de a 68-a editie a festivalului ce se desfasoara la Venetia intre 31 august si 10 septembrie.

Sase filme de la Festivalul de Film de la Venetia pe care merita sa le vezi. Ides of March si Carnage, favorite la marele premiu.

A Dangerous Method

Cel mai recent film al regizorului David Cronenberg, A Dangerous Method, are o distributie de zile mari: Michael Fassbender, Viggo Mortensen si Keira Knightley. Filmul prezinta povestea triunghiului amoros dintre Carl Jung (Michael Fassbender), Sigmund Freud (Viggo Mortensen) si tanara  Sabina Speilrein (Keria Knightley). Pelicula are premiera mondiala la Festivalul de Film din Venetia, in cadrul caruia se afla in competitie. In cinematografe va ajunge abia in luna noiembrie.

W. E

Desi s-ar putea sa va surprinda, dar cel mai recent proiect al Madonnai, W. E. pentru care semneaza regia, a trecut testul in fata criticilor. Pelicula urmareste modul in care, de-a lungul mai multor decenii, au fost nevoite femeile sa suporte consecintele pentru dorintele lor. "Inotdeauna m-a fascinat povestea Regelui care renunta la tron pentru a fi alaturi de femeia iubita" a spus Madonna despre sursa de inspiratie pe care a avut-o pentru aceasta pelicula.



Tinker, Tailer, Soldier, Spy

Inspirat de romanul lui John Le Carre, filmul urmareste inceputurile Razboiului Rece cand un spion veteren - George Smiley - (Gary Oldman) este fortat sa revina pentru a desconspira un agent rus infiltrat in MI6. Regizat de Tomas Alfredson, filmul ii are in distributie pe Gary Oldman, Colin Firth, Tom Hardy, Mark Strong, Ciarán Hinds, Benedict Cumberbatch. Tinker, Tailer, Solider, Spy se afla si el in competitia de la editia de anul acesta a Festivalului de Film de la Venetia, urmand sa fie lansat in cinematografe in decembrie.


The Ides of March

Anul acesta este unul mare pentru George Clooney, care semneaza regia si joaca in The Ides of March. Pe langa The Descendants, care pare favorit la multe premii in acest an, drama politica The Ides of March, in care joaca si Ryan Gosling ar putea da lovitura. Filmul ii are in distributie pe Ryan Gosling, George Clooney, Paul Giamatti, Evan Rachel Wood, Philip Seymour Hoffman. Filmul se afla in competitie si va fi prezentat in prima seara a festivalului.


Contagion

Steven Soderbergh revine cu un thriller incitant in care a reusit sa stranga o pleiada de actori mari: Kate Winslet, Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Jude Law. Asa cum da de inteles si tiltul, subiectul filmului se bazeaza pe modul in care un virus extrem de periculos reuseste sa faca ravagii si sa omoare milioane de oameni intr-un timp record. Desi nu este in competitie, va fi prezentat la Venetia.

Carnage


Filmul regizat de Roman Polanski este inspirat din piesa de teatru God of Carnage, scrisa de Yasmina Reza, are o distributie pe masura: Jodie Foster, John C. Reilly, Kate Winslet, Christopher Waltz. Povestea a doua cupluri care decid sa se intalnesca pentru a discuta despre bataia dintre cei doi baieti ai cuplurilor nu poate sa fie atat de simpla precum pare, cand numele regizorului este Roman Polanski.

 

 

 

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies