marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kate Winslet, actrita care nu se teme sa apara goala in filme: "Nu am sani perfecti, nu am celulita zero"

Actrita de 36 de ani a spus intr-un interviu recent ca trupul ei este cel al unei femei obisnuite, cu forme, iar sanii ei nu sunt perfecti. "Cu toate acestea, atunci cand ma dezbrac in filme, scenele mele le ajuta pe femei sa devina mai puternice", a adaugat actrita britanica.

Kate Winslet, actrita care nu se teme sa apara goala in filme: Nu am sani perfecti, nu am celulita zero

Galerie foto: Cariera lui Kate Winslet in 50 de imagini


Winslet, in varsta de 37 de ani, a aparut toples in rolul Rose DeWitt Bukater, in blockbusterul din 1997 "Titanic". Desi sustine ca este constienta de micile ei "imperfectiuni", Kate Winslet nu ezita sa apara in scene sexy pe marele ecran. Actrita britanica are deja o serie interminabila de filme in care si-a dezgolit trupul (Heavenly Creatures, Holy Smoke, Quills, Iris, Little Children) si cu care a reusit sa impresioneze critica.  Cel mai recent succes notat cu Oscar a fost The Reader (2008), iar 4 din cele 6 nominalizari la Oscar din portofoliul ei apartin unor interpretari de personaje care se si dezbraca.


Anul trecut actrita a renuntat la haine si in serialul de televiziune "Mildred Pierce". Ea sustine ca este multumita cu aceste roluri pentru ca felul ei relaxat de a aborda scene ce implica nuditate le face pe celelalte femei sa se simta si ele confortabil in pielea lor.


"Arat ca ceilalti oameni de pe strada. Nu am sani perfecti, nu am celulita zero - bineinteles ca am celulita! - si sunt o femeie cu forme. Daca acest lucru le face pe femei sa se simta mai puternice, atunci cu atat mai bine", a spus actrita britanica, citata de thesun.co.uk


Kate Winslet a primit premiul Oscar pentru rolul din drama "Cititorul/ The Reader" (2008) dupa alte cinci nominalizari anterioare. Actrita britanica a primit de curand Ordinul Imperiului Britanic in rang de Comandor pentru servicii deosebite aduse cinematografiei britanice.  Detine recordul de a fi cea mai tanara actrita care a primit patru nominalizari la Premiile Oscar inainte de a implini 30 de ani pentru rolurile din "Ratiune si simtire", "Titanic", "Iris" si "Eternal Sunshine of the Spotless Mind".


Ea spune ca increderea in sine a venit odata cu maturitatea si cu acumularea unor experiente de viata. Dupa "Titanic", actrita britanica a divortat de doi regizori de film - de Jim Threapleton in 2001 si apoi de Sam Mendes in 2010. Artista are un copil din fiecare casnicie - Mia, in varsta de 11 ani, cu Jim Threapleton, si Joe, in varsta de opt ani, cu Sam Mendes. Kate Winslet are incepand din 2011 o relatie cu nepotul magnatului Richard Branson.

 


Sursa: Mediafax

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies