marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Keira Knighley, rapita de teroristi si salvata de Chris Pine in thrillerul Jack Ryan. Actrita a dezvaluit cat de tulburatoare au fost filmarile la Anna Karenina

Actrita britanica Keira Knightley (27 de ani) a povestit, intr-un interviu din cel mai recent numar al revistei Vogue, pe a carei coperta apare, ca nu-si doreste copii si ca pune pe primul loc actoria. Actrita a filmat fara oprire in acest an: acum se afla pe platourile de la thrillerul Jack Ryan unde joaca alaturi de Chris Pine.

Keira Knighley, rapita de teroristi si salvata de Chris Pine in thrillerul Jack Ryan. Actrita a dezvaluit cat de tulburatoare au fost filmarile la Anna Karenina

Keira Knightley joaca rolul Annei Karenina intr-o noua ecranizare care va fi prezenta pe marile ecrane in SUA in luna noiembrie. Actrita isi promoveaza noul film aparand pe coperta Vogue din octombrie si intr-un pictorial in care nu iese din pielea personajului lui Tolstoi.


In interviu Keira Knightley marturiseste ca "nu a avut deloc o viata in afara muncii" si explica decizia de a lua o pauza dupa ce a filmat 15 filme in doar 5 ani. Actrita a vorbit si despre apropiata sa casatorie cu rocker-ul James Righton.


Actrita a povestit: "Nu vreau sa-mi neg feminitatea. Sa devin insa o mama casnica? Nu, n-as vrea asta. Pe de alta parte, ar trebui ca oricarei femei sa i se permita sa faca asta, ca si oricarui barbat, fara comentarii."


Actrita mai explica in materialul din "Vogue" ca accepta doar roluri interesante si nu se dezbraca gratuit in filme: "Nu ma intereseaza sa joc femei care se dezbraca sau au o scena de sex si apoi spun ceva misto."

Keira Knightley in Vogue


Pelicula „Anna Karenina” va avea premiera in Romania pe 25 ianuarie 2013. Actrita britanica a interpretat rolul principal in adaptarea pentru marele ecran a romanului clasic al lui Tolstoi si s-a simtit tulburata de destinul tragic al eroinei careia i-a dat viata.


"Anna Karenina e si eroina, si personaj negativ. Poate fi incredibil de vanitoasa si de manipulativa. Isi incalca propriul cod moral, dar rusinea si dezgustul cu care traieste din cauza asta o fac fascinanta”.


De aceea, pentru a-si reveni putin, a acceptat sa participe in locul lui Scarlett Johansson la proiectul cinematografic „Can A Song Save Your Life?“. In film, Keira Knightley a intrat in pielea personajului Greta, o cantareata dornica de afirmare, care se muta in New York si este descoperita de un producator muzical care devine captivat de talentul ei


"Am simtit nevoia ca anul acesta sa fac ceva extrem de «roz», asa ca am plecat in State si am facut acest film incarcat de lucruri pozitive. Filmarile pentru pelicula «Anna Karenina» au fost pe cat de interesante, pe atat de tulburatoare. A fost o experienta frumoasa, dar si sumbra totodata. A trebuit sa ma eliberez de aceasta stare negativa", si-a explicat actrita britanica alegerea.


In aceasta perioada actrita filmeaza la pelicula "Jack Ryan", un thriller produs de Paramount Pictures. Filmul reprezinta prima colaborare dintre Knightely si regizorul Kenneth Branagh, care va aparea si el in film, in rol secundar.
Filmul este un prequel la seria de carti Jack Ryan, scrisa de Tom Clancy.


Jack Ryan este un thriller despre un fost soldat interpretat de Chris Pine, devenit analist financiar pe piata economica din Moscova, care descopera un complot murdar pus la cale de angajatorul sau pentru a subrezi economia Statelor Unite ale Americii. Acesta este nevoit sa lupte in contra timp pentru a impiedica un eventual atact terorist, dar si pentru a-si salva sotia, care va fi interpretata de Keira Knightley.

 

Keira Knightley. si Chris Pine pe platourile de la Jack Ryan

Sursa: Vogue


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies