marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Keira Knightley, splendida in Anna Karenina. Actrita a marturisit ca nu ezita sa apara goala in filme daca este nevoita

Keira Knightley a fost primita cu laude la Festivalul de Film de la Toronto, unde noul sau film Anna Karenina a generat un interes maxim.

Keira Knightley, splendida in Anna Karenina. Actrita a marturisit ca nu ezita sa apara goala in filme daca este nevoita

Keira Knightley le calca pe urme legendarelor Greta Garbo (1935), Vivien Leigh (1948), Jacqueline Bisset (1985) si Sophie Marceau (1997) cu rolul Annei Karenina, un film indraznet si creativ, dar care pierde din forta romanului lui Lev Tolstoi, scrie The Guardian.


Pentru acest rol Keira Knightley nu s-a sfiit sa apara din nou goala in scene romantice alaturi de "sotul" Jude Law si "amantul" Aaron Johnson. "Nu sunt pudica cand vine vorba despre nuditate. Daca rolul o cere, atunci voi fi goala. Nu imi este frica sa ma expun astfel", a declarat Keira, care a tinut sa precizeze ca ii este mult mai greu sa dea viata relatiilor in filme, scrie The Sun.


"Sunt mult mai ingrijorata sa-mi arat latura personala, pentru ca este foarte dificil. Cel mai greu este sa captezi iubirea ca un act fizic intre doi oameni. Felul cum acestia se comporta cand sunt unul langa celalalt si se ating, se tin de maini, isi tine mana pe umarul partenerului. In viata reala nu te gandesti cum iti atingi iubitul. Asta este dificil sa surprinzi intr-un film”, a mai spus vedeta.


Filmul readuce pe ecrane povestea tragica a Annei Karenina (Keira Knightley) care, desi e maritata cu un barbat aritocrat, mult mai in varsta decat ea, Alexei (Jude Law) isi da frau liber pasiunii pentru un ofiter indraznet, tanarul conte Vronski (Aaron Johnson). Ea isi sacrifica astfel copilul si se implica intr-o aventura, care atunci cand devine publica, o stigmatizeaza in inalta societate moscovita.
 


"Keira Knightley este splendida in costumele create de Jacqueline Durran" a notat site-ul Indiewire care a laudat jocul actoricesc al actritei si a numit filmul " unul minunat, din punct de vedere vizual".

Filmul reprezinta a treia colaborare dintre regizorul de 39 de ani Joe Wright si Keira Knightley, dupa Pride & Prejudice (2005), pentru care Knightley a devenit a treia cea mai tanara actrita nominalizata la Oscar si drama Atonement (2007), premiata cu Globul de Aur si nominalizata la Oscar. "Publicul ne-a aplaudat in picioare la premiera de la Toronto" a declarat regizorul Joe Wright, citat de deadline.com.


Filmul Anna Karenina  va avea premiera in SUA pe 9 noiembrie 2012, urmand ca in Romania sa ajunga la inceputul anului 2013.

 


Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies