marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Keira Knightley, intre sot si amant. Actrita a povestit cum a lucrat alaturi de cei mai sexy actori de la Hollywood pentru Anna Karenina

Keira Knightley isi promoveaza urmatorul sau film de pe coperta Harper’s Bazaar. Actrita a povestit pentru numarul din septembrie cat de complicate au fost machiajele si costumele de la filmarile pentru Anna Karenina si cat de norocoasa a fost sa lucreze alaturi de Jude Law si Aaron Johnson.

Keira Knightley, intre sot si amant. Actrita a povestit cum a lucrat alaturi de cei mai sexy actori de la Hollywood pentru Anna Karenina

 

La finalul acestui an Keira Knightley se intoarce in timp in Rusia secolului al 19-lea si intra in pielea Annei in Anna Karenina incercand sa ne convinga de performantele ei actoricesti. Alaturi de ea - Jude Law, Kelly Macdonald, Matthew Macfadyen, Aaron Johnson, Emily Watson si Olivia Williams.


Actrita s-a transformat total afisand un stil gotic pentru o sedinta foto ce adus-o pe prima pagina a revistei  Harper’s Bazaar unde vedeta a declarat ca la 27 de ani se simte cel mai bine in pielea ei.


"Mi-am urat adolescenta, cred ca multa lume a facut-o. Nu ma simteam bine orice faceam. Dupa 25 de ani am inceput sa ma simt mai bine", a declarat starul care a renuntat pentru moment sa mai faca blockbustere.


Actrita a declarat ca s-a simtit extrem de norocoasa sa lucreze cu doi dintre cei mai sexy barbati de la Hollywood: Jude Law (care este sotul ei in pelicula Anna Karenina) si Aaron Johnson (care este amantul ei). Jude Law il interpreteaza pe Alexei Karenin, sotul cu 20 de ani mai in varsta al Annei, in timp ce Aaron Johnson este chipesul Conte Vronsky.


"Johnson este un barbat foarte increzator. Are acel factor x care il face un actor bun si interesant" a dezvaluit ea. In timp ce despre Jude Law a povestit ca a fost torturat de machiajul si de costumele din timpul filmarilor.

"Peruca si machiajul au fost cele mai grele lucruri pentru el. Dupa filmari eu imi dadeam jos peruca si machiajul si aratam ca dracu'. El arata superb dupa ce si le dadea jos" a povestit aceasta.


Keira Knightley este una dintre cele mai cunoscute tinere actrite britanice. Primul rol notabil i-a fost oferit de regizorul George Lucas, care a distribuit-o in "Star Wars Episodul I - Amenintarea fantomei ", unde "a impartit" partitura senatorului Amidala cu Natalie Portman. In toamna lui 2002, actrita a obtinut un rol in "Piratii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre", continuat cu alte trei filme, cu un mare succes de casa. In 2006, Keira a primit o nominalizare la Oscar, pentru rolul din "Mandrie si prejudecata".

Tot in 2006, actrita a fost votata cea mai sexy femeie din lume si a semnat un contract cu Chanel. In 2007, Knightley a jucat impreuna cu James McAvoy in filmul "Remuscare", pelicula primind sase nominalizari la premiile Oscar. Printre filmele ei mai recente se numara "Sa nu ma parasesti/ Never Let Me Go" (2010), "The Beautiful and the Damned" (2011) si "Metoda periculoasa/ A Dangerous Method" (2011).

Filmul Anna Karenina  va avea premiera in Anglia, pe 7 septembrie 2012, in SUA pe 9 noiembrie 2012, urmand ca in Romania sa ajunga la inceputul anului 2013.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies