marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Keith Richards va juca si in al patrulea film din franciza Piratii din Caraibe

Keith Richards, chitaristul trupei The Rolling Stones, va interpreta din nou rolul capitanului Teague, in cel de-al patrulea film din franciza "Piratii din Caraibe", informeaza mediafax.ro, citand nme.com.

Keith Richards va juca si in al patrulea film din franciza Piratii din Caraibe

In acest film, intitulat "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides", muzicianul britanic va juca din nou rolul capitanului Teague, tatal personajului Jack Sparrow, interpretat de Johnny Depp.

Keith Richards a interpretat acest rol si in partea a treia a francizei, in lungmetrajul "Piratii din Caraibe: La capatul lumii", lansat pe marile ecrane in 2007. Johnny Depp a declarat de multe ori ca pentru a-l interpreta pe piratul Jack Sparrow s-a inspirat din personalitatea chitaristului Keith Richards.

La randul sau, Keith Richards a declarat ca nu il cunostea pe Johnny Depp, care, in calitate de prieten al fiului muzicianului, se numara printre oaspetii care veneau frecvent in vizita la resedinta chitaristului trupei The Rolling Stones, pana cand a vazut in anii '90 filmul "Edward - Maini de Foarfeca" si l-a recunoscut pe actorul american printre invitatii la un dineu si atunci a spus: "Ha! Tu esti Edward Maini de Foarfeca!", a povestit Keith Richards.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies