Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Secretele din spatele 'Piratilor din Caraibe', partea A CINCEA! Vezi ce anunta americanii!

Mai este o luna pana la lansarea “Piratilor din Caraibe: Pe ape si mai tulburi", insa americanii vorbesc deja de o a cincea  continuare a filmului!

Secretele din spatele  Piratilor din Caraibe , partea A CINCEA! Vezi ce anunta americanii!

Jerry Bruckheimer anunta peste ocean ca se lucreaza deja la scriptul pentru a cincea parte  a filmului pentru care promite ceva "diferit si mai original"

"Publicul ne-a spus ca cel mai mult i-a placut la serie a fost ca era originala, o poveste nefamiliara. Asa ca am incercat sa o continuam cu fiecare film, aducand de fiecare data ceva nou si diferit. Atata timp cat publicului ii  place noua parte, vom face o alta. Totul depinde de Johnny. Adora personajul." a declarat producatorul Jerry Bruckheimer.

Scenaristii au dezvaluit ca filmul nu va fi o continuare a firului pe care se intinde “Piratilor din Caraibe: Pe ape si mai tulburi", ci va avea o poveste de sine statatoare.


CLICK AICI PENTRU A VOTA PIRATII DIN CARAIBE: PE APE SI MAI TULBURI!


Cele mai citite

(P) De ce psihologii recomandă plictiseală pentru copiii în vacanță?
Încerci să-ți ții copiii ocupați pe perioada vacanței înscriindu-i în tabere de șah, la cursuri de artă, la ore de gătit sau în clubul de tenis? Sau chiar la mai multe activități simultan?
Citeste mai mult ►