marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kevin Costner, de la The Untouchables la Man of Steel: cum a facut primul milion de dolari, de ce filme e dezamagit si care sunt productiile de care e cel mai mandru in cariera sa de 35 de ani

In 35 de ani de cariera, Kevin Costner a jucat in zeci de filme, numele pe care si l-a creat in industria cinematografica fiind unul care il plaseaza in topul actorilor de marca de la Hollywood.

Kevin Costner, de la The Untouchables la Man of Steel: cum a facut primul milion de dolari, de ce filme e dezamagit si care sunt productiile de care e cel mai mandru in cariera sa de 35 de ani

 

 

De la The Untouchables (1987) la Dances with Wolves (1990) si de la JFK (1991) pana la Man Of Steel (2013) care urmeaza sa fie lansat in aceasta luna, Kevin Costner a interpretat zeci de roluri care i-au adus un numar impresionant de nominalizari si premii la cele mai importante competitii de specialitate.

 

Intr-un interviu acordat pentru Huffingtonpost.com, actorul in varsta de 58 de ani a vorbit despre cele mai mari impliniri din cariera, dar si despre dezamagirile care l-au ajutat sa-si imbunatateasca aptitudinile si stilul de joc. Pornind de la cele mai mari doua dezamagiri ale sale, Waterworld si The Postman, si cele mai mari reusite, Bull Durham si The Untouchables, Kevin Costner a facut cateva dezvaluiri despre cei 35 de ani pe care i-a petrecut in universul cinematografic.

 

"Esti om si ai sentimente, si oricat ai incerca sa le ingropi atunci cand esti la munca, oricat de cinic ai putea deveni, nu poti sa nu le transpui macar putin in ceea ce faci", a declarat actorul.

 

 

 

Chiar daca nu se considera o persoana amuzanta, Kevin Costner a vorbit cu nostalgie despre realizarea filmului Waterworld, desi acesta se afla pe lista insucceselor sale. "Nu am fost un personaj din cartile de benzi desenate. Totusi mi-a placut experienta traita pentru Waterworld. M-a determinat sa-mi folosesc inteligenta. A fost un film exotic, dar total gresit. Nu as mai face asa ceva, dar nici nu mi s-a mai cerut", a spus acesta.

 

Costner a vorbit si despre cel mai nou proiect al sau, Man of Steel, si despre motivul pentru care a acceptat rolul. "Nu am fost prea sigur daca vreau sa fac asta. Dar am fost sigur ca Zack Snyder va face ceva foarte original, ceva pe care sa-si puna amprenta. Am vrut sa fie unic, acestea sunt proiectele din care vrei sa faci parte", a marturisit actorul.

 

 

 

Dupa trei ani in care nu a avut roluri majore, Kevin Costner revine in prim plan cu Man of Steel, acesta explicand ca revenirea sa nu are nici o legatura cu succesul pe care l-a avut cu Hatfield&McCoys: "Am trei copiii, de aceea am avut nevoie de o pauza. Nimeni nu banuia ca Hatfield&McCoys va fi atat de bine primit. Toti l-au vazut ca pe un film de provincie. Am vrut sa fac parte din el, nu am incercat sa resuscitez nimic".

 

"Este amuzant daca cineva crede ca vreau sa ma reinventez. Tot ceea ce fac se intampla pentru ca asa vreau, pentru ca asa simt. Oamenii nu au nici o idee despre felul in care gandesc si in care fac lucrurile. Acum o luna am realizat ca am cantat la Kremlin cu formatia mea. Cine s-ar fi gandit ca o sa se intample asa ceva? Nu fac decat ceea ce-mi place", le-a raspuns actorul celor care afirmau ca acesta incearca sa atraga atentia asupra sa cu trupa de muzica.

 

 

 

 

Kevin Costner a dezvaluit si cateva din planurile pe care le are pentru viitor, printre acestea numarandu-se si realizarea unor filme. "Am scris foarte mult in aceasta pauza. Am vreo cinci sau sase filme pe care as vrea sa le fac. Si le voi face, iar nici unul nu va avea legatura cu celalalt. Deci in cea de-a doua parte a carierei mele mi-ar placea sa ma axez pe regie. Doar ca oamenii nu prea sunt atrasi de tipul de filme pe care vreau sa-l fac. Ramane de vazut", a declarat actorul.

 

Costner a vorbit si despre Bull Durhan, unul dintre filmele sale de suflet care a ajuns la cea de-a 25-a aniversare. "Am avut o cariera destul de interesanta, pentru ca am jucat intr-o serie variata de filme. Iar acesta a fost un film iubit realizat cu 6 milioane de dolari. Nu un film de groaza care sa se transforme intr-un cult, ci un film pentru toti oamenii. Iar de acest tip de productii sunt atras. Nu mi-a placut sa joc doar in blockbustere, ci sa incerc toate tipurile de regizori si producatori".

 

 

 

Desi nu a facut foarte multe filme cu incasari uriase, numele lui Kevin Costner este sinonim cu un mega star. "Cred ca atunci cand faci 1 milion de dolari vrei sa spui cuiva. Prima data am obtinut 1 milion de dolari pentru The Untouchables. Producatoarii intentionua sa imi dea doar 800.000 de dolari. Mi-au zis ca nu se poate, eu le-am zis ca se poate. Mi-au platit 800.000 de dolari, iar dupa ce a fost lansat filmul am mai obtinut 200.000 de dolari. Atunci, m-am putut duce acasa la parinti si sa le zic ca fiul lor ratat a dat lovitura. A iesit bine".

 

In aceasta luna, Kevin Costner se pregateste pentru lansarea noului sau film, blockbusterul Man of Steel, in care joaca rolul Pa Kent, tatal de pe Pamant al lui Clark Kent. Filmul este cea mai asteptata productie a anului, iar fanii lui Superman sunt nerabdatori sa vada cum este reinventat cel mai iubit super erou din lume, suib bagheta lui Zack Snyder (regizor) si Christopher Nolan (producator).

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies