marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kevin Spacey se întoarce pe platourile de filmare după acuzațiile de hărțuire sexuală

După scandalul uriaș în care a fost implicat, actorul american este salvat de un film produs în Europa.

Kevin Spacey se întoarce pe platourile de filmare după acuzațiile de hărțuire sexuală
După ani de pauză forțată și cu reputația terfelită, mult blamatul Kevin Spacey e gata să înfrunte din nou lumea cu capul sus. Publicația americană Rolling Stone tocmai a anunțat că starul a fost distribuit într-un nou film, o coproducție Marea Britanie-Ungaria-Mongolia, cu tematică istorică.
 
Și nu doar că lui Spacey i-a fost atribuit rolul principal din filmul "1242 - Gateway to the West", ci are șansa de-a juca din nou alături de alte nume mari ale cinematografiei, precum Eric Roberts, Christopher Lambert, Terence Stamp, Jeremy Neumark şi Genevieve Florence. 


 

Filmul prezintă povestea lui Batu Han, nepotul lui Ginghis Han şi unul dintre comandaţii şefi ai Imperiului mongol, căruia i s-a dat misiunea să invadeze Europa, dar care a eşuat în tentativa sa. Pelicula este semnată de veteranul regizor ungur Peter Soos, după un scenariu de Aron Horvath și Joan Lane și avându-i drept producători pe Bill Chamberlain și Kornel Sipos.
 
În ultimii ani, actorul din producția"American Beauty" și-a exersat talentul doar în producția lui "L'uomo Che Disegno Dio" (2021), în regia lui Franco Nero, și în "Peter Five Eight", care urmează să fie prezentat zilele următoare la Festivalul Internațional de Film de la Cannes.
 
Cariera cinematografică a lui Spacey a avut de suferit după ce peste 20 de tineri l-au denunţat pentru presupuse abuzuri sexuale comise la teatrul londonez Old Vic, al cărui director a fost în perioada 1995-2013. Un altfel de scandal #metoo, care ne-amintește de un episod similar petrecut în Cetatea Filmului, al cărui protagonist a fost un al mare actor, John Travolta. Dacă Travolta și-a revenit după acel scandal, continuând să prindă roluri bune la Hollywood, și Spacey speră că totul va fi dat uitării, odată ce va reveni pe marile ecrane.

Galerie foto


Modifică setările cookies