marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kim Cattrall pozeaza topless in numele artei

Actrita din “Totul despre sex” s-a dezbracat in numele artei, pentru ca un faimos tablou din perioada Renasterii sa ramana in patrimoniul Marii Britanii.

Kim Cattrall pozeaza topless in numele artei

Kim Cattrall a pozat sexy alaturi de cateva actrite de teatru pentru a reinvia celebra pictura "Diana si Actaeon" realizata de Titian. Sedinta foto a avut ca scop promovarea campaniei initiate de Galeria Nationala Britanica, ce lupta pentru a pastra operele clasice de arta in Marea Britanie.

Tabloul “Diana si Actaeon” se afla in prezent in proprietatea Ducelui de Sutherland, care l-a pus la dispozitia Galeriei pana in luna decembrie pentru ca reprezentantii muzeului sa stranga fondurile necesare achizitionarii operei de arta.

Cattrall, in varsta de 52 de ani, a acceptat sa pozeze topless pentru a ajuta la strangerea sumei de 50 de milioane de lire sterline, necesare pentru ca pictura sa ramana in patrimoniul Marii Britanii, tara natala a actritei.

In versiunea contemporana a operei lui Titian, actrita din “Totul despre sex” o intruchipeaza pe Diana.

“Kim este perfecta pentru Diana. La fel ca zeita greaca, ea combina frumusetea si imaginea provocatoare. La 52 de ani, Kim Cattrall este o Diana minunata. Nu s-a sfiit deloc, desi era inconjurata de fete foarte tinere", a relatat fotograful Tom Hunter.

Cattrall, ai carei parinti sunt britanici, este o vizitatoare fidela a Galeriei Nationale si o admiratoare infocata a operelor lui Titian.

"Cand vad acest tablou simt prezenta unui geniu. Ar fi o tragedie ca aceasta opera sa nu mai fie expusa public”, a marturisit actrita.

Vezi AICI imagini topless cu vedeta din "Totul despre sex"!


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies