marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

TRAILER: De la sex glamour, la sex in parcul de rulote cu Kim Cattrall in “Meet Monica Velour”

Ne-am obisnuit s-o vedem pe Kim Cattrall in lumea plina de eleganta si sex appeal a New York-ului, dupa rolul Samantha in “Sex and the City”.

TRAILER: De la sex glamour, la sex in parcul de rulote cu Kim Cattrall in Meet Monica Velour

 Probabil putini si-o pot imagina in ipostaza de femeie obisnuita, imbracata in haine de strada. Dar exact asta se va intampla in noul ei film, “Meet Monica Velour”, care va avea premiera pe 8 aprilie.

Kim Cattrall
va aparea pe marile ecrane in rolul Monicai Velour, un fost star porno din anii ’80, care a ajuns sa locuiasca intr-un parc de rulote, sa-si creasca singura copilul si sa-si castige existenta facand striptease prin cluburi obscure.

Toate acestea nu-l impresioneaza in mod deosebit pe “tocilarul” Tobe, jucat de Dustin Ingram, care o cauta, ajunge sa se imprieteneasca cu ea si realizeaza astfel ce se ascunde in spatele fanteziilor sale din adolescenta.

Meet Monica Velour” a fost prezentat pentru prima data in cadrul Tribeca Film Fest anul trecut, iar cronicile au fost pozitive.


Sursa video: LA Times

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies