marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart a implinit 26 de ani: evolutia actritei, de la vedeta Twilight la prima actrita americanca premiata cu Cesar. Cele mai frumoase imagini din viata ei

Pe 9 aprilie, Kristen Stewart a implinit 26 de ani. Ultimii ani au insemnat pentru ea o ascensiune fulminanta, de la vedeta in seria Twilight, iubita de milioane de fani, dar ridiculizata in aceasi masura de cinefili, la a fi prima actrita americanca premiata cu trofeul Cesar, echivalentul Oscarurilor frantuzesti.

Kristen Stewart a implinit 26 de ani: evolutia actritei, de la vedeta Twilight la prima actrita americanca premiata cu Cesar. Cele mai frumoase imagini din viata ei

GALERIE FOTO Cum s-a transformat Kristen Stewart de-a lungul timpului

 

Kristen Stewart si-a reinventat cariera in ultimii ani, dupa ce a incheiat franciza Twilight. A juca in filme indepentente, primite bine de catre critici, iar in urma cu cateva luni a fost premiata in Franta, cu trofeul Cesar pentru actrita in rol secundar in "Clouds of Sils Maria", fiind prima actrita americanca de istorie care obtine acest trofeu.

 

Din anul 2008, de cand a adus-o la viata pe Bella Swan, Kristen Stewart a fost in centrul atentiei, cele cinci aparitii in filmele din seria Twilight, dar si scandalul in care a fost implicata in aceast an urcand-o in topul popularitatii vedetelor de la Hollywood. 

 

Kristen Stewart Jaymes s-a nascut in ziua de 9 aprilie 1990, in Los Angeles, California, intr-o familie de la care a mostenit pasiunea pentru cinematografie. Tatal ei, John Stewart, este regizor si producator de televiziune si lucreaza pentru FOX TV, in timp ce mama ei, Jules-Mann Stewart, este o scenarista de origine australiana. Cariera actritei a inceput la varsta de opt ani, cand un agent a vazut-o la scoala jucand intr-o piesa de Craciun. Primul ei rol a fost de mica amploare in productia Disney, The Thirteenth Year. Chiar daca nu a fost un proiect important, interpretarea da, dar si ajutorul venit din partea familiei au propulsat-o in atentia producatorilor, iar de atunci cariera sa a intrat pe o panta ascendenta.

 

 

 

Cu toate ca a intrat de mica in lumea cinematografica, iar rolul din Saga Twilight i-au adus faima si recunoastere, Kristen Stewart a marturisit ca niciodata nu si-a dorit sa devina atat de cunoscuta. "Niciodata nu vreau sa fiu in centrul atentiei, nu mi-am propus sa devin faimoasa, sa fiu o actrita”, a declarat aceasta. Dupa despartirea de Robert Pattinson, actrita a incercat sa stea deoparte de ochii presei tabloide. Recent, cei de la Daily Mail au fotografiat-o in ipostaze apropiate cu buna ei prietena, Alice, in timp ce se tineau de mana pe strada, iar asta a alimentat zvonurile cum ca cele doua ar fi inceput o relatie intima, insa nu a fost confirmat nimic. VEZI AICI IMAGINILE

 

 

Pana in 2008, Kristen Stewart a jucat in mai multe filme, cele mai cunoscute fiind The Safety of Objects (2001), Panic Room (2002), Cold Creek Manor (2003), Catch That Kid (2004), Speak (2004), The Messengers (2007), Jumper (2008).

 

Pasul cel mai important spre celebritate l-a facut in 2008, cand a obtinut rolul Bellei Swan din saga "Twilight/ Amurg", in care a jucat alaturi de Robert Pattinson. Povestea Bellei si a lui Edward s-a derulat timp de patru ani, cele cinci parti ale francizei creand o adevarata nebunie. Intre cele cinci filme, Kristen Stewart a mai jucat in cateva productii: Adventureland (2009), The Runaways (2010), Snow White and the Huntsman (2012) si On The Road (2012).

 

In ultimii ani s-a remarcat in filme ca "Still Alice", "Cloud of Sils Maria", "Camp X-Ray", "On The Road". In urmatorii doi ani, pregateste cinci filme, inclusiv o colaborare cu regizorul Woody Allen.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies