marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart, de la Twilight la muza lui Woody Allen: actrita va juca in urmatorul film al regizorului american, alaturi de Bruce Willis si Jesse Eisenberg

Kristen Stewart face un pas urias in cariera si pregateste o surpriza uriasa fanilor. Dupa Emma Stone, ea va fi urmatoarea muza a lui Woody Allen.

Kristen Stewart, de la Twilight la muza lui Woody Allen: actrita va juca in urmatorul film al regizorului american, alaturi de Bruce Willis si Jesse Eisenberg


Presa straina informeaza ca actrita Kristen Stewart va juca in urmatorul film al regizorului Woody Allen.  Noul film ii va avea in distributie pe Bruce Willis, Kristen Stewart si Jesse Eisenberg, iar filmarile ar incepe la finalul acestui an, confomr The Guardian.


Astfel, atat Kristen Stewart, cat si Bruce Willis vor colabora pentru prima data cu Woody Allen, in timp ce Jesse Eisenberg se afla la al doilea proiect, dupa "To Rome With Love". Pana acum, nu se stiu detalii despre subiectul filmului, alti actori sau unde vor avea loc filmarile.
 

 

Luna trecuta, actrita de 26 de ani a mai reusit o performanta remarcabila, la gala Premiilor Caesar, echivalentul Oscarurilor frantuzesti. Ea a fost recompensata cu trofeul Cesar pentru cea mai buna actrita in rol secundar in "Cloud of Sils Maria". In drama regizata de Olivier Assayas, ea joaca rolul unei asistente a unei actrite imbatranita (Juliette Binoche), care incearca sa isi faca marea revenire in lumea filmului.  Fosta vedeta din Twilight a devenit prima actrita americana care castiga acest trofeu din istorie.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies