marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart a primit interzis sa mai lucreze cu regizorul Rupert Sanders. Pe ce rol controversat a pus mana actrita in defavoarea lui Jennifer Lawrence

Universal Pictures a dat unda verde pentru o continuare de la Snow White and the Huntsman/ Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator, pelicula care a facut in acest an incasari de peste 300 de milioane de $, insa Kristen Stewart nu va mai lucra alaturi de regizorul britanic Rupert Sanders, dupa scandalul aventurii dintre cei doi.

Kristen Stewart a primit interzis sa mai lucreze cu regizorul Rupert Sanders. Pe ce rol controversat a pus mana actrita in defavoarea lui Jennifer Lawrence

Actrita Liberty Ross a decis sa treaca peste momentul de indiscretie al sotului ei, insa i-a interzis acestuia sa mai lucreze cu Stewart. Decizia ii pune pe producatorii de la Universal intr-o situatie dificila, o sursa din cadrul studiourilor povestind presei americane ca Snow White and the Huntsman se va realiza in aceeasi formula cu Sanders ca regizor si cu Kristen Stewart si Chris Hemsworth in distributie.


GALERIE FOTO:  50 de imagini din viata lui Kristen Stewart!

Cel mai afectat va fi cu siguranta Rupert Sanders pentru ca Snow White and the Huntsman a fost proiectul sau regizoral de debut. Kristen insa a primit o veste buna in mijlocul acestui scandal: Vulture scrie ca actrita a primit un rol extrem de cautat la Hollywood.

Kristen va juca rolul central in ecranizarea dupa romanul lui William Styron "Lie Down In Darkness" din 1951. Rolul primit de Kristen a fost extrem de dorit si de o alta actrita in voga, Jennifer Lawrence (Hunger Games) care i-a trimis regizorului Scott Cooper care se ocupa de proiect, o scrisoare in care incearca sa-l convinga sa o aleaga pe ea.

In "Lie Down In Darkness" Stewart va juca rolul lui Peyton Loftis, o tanara vulnerabila prinsa intr-o familie disfunctionala din Virginia, urata de o mama geloasa pentru ca este prea frumoasa si atasata de tatal ei, alcoolic. La finalul unei casnicii nefericite Peyton Loftis decide sa-si puna capat zilelor. Aceasta a fost cartea de debut a lui William Styron, unul dintre cei mai mari scriitori americani, autorul al romanului Sophie's Choice (1979).


Robert Pattinson, in varsta de 26 de ani, nu doreste sa mai vorbeasca cu fosta lui iubita, Kristen Stewart, in varsta de 22 de ani, dupa ce aceasta l-a inselat cu regizorul Rupert Sanders, in varsta de 41 de ani dupa ce au terminat de lucrat la Snow White and the Huntsman.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies