marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart: actrita din franciza Twilight va juca rolul principal intr-un remake al filmului "1984"

Actrita americana Kristen Stewart, protagonista francizei "Amurg/ Twilight", va interpreta rolul principal in "Equals", un remake futurist si romantic al filmului "1984" inspirat din romanul omonim scris de George Orwell, informeaza contactmusic.com.

Kristen Stewart: actrita din franciza Twilight va juca rolul principal intr-un remake al filmului 1984

Actrita americana, in varsta de 23 de ani, va juca in acest lungmetraj alaturi de actorul britanic Nicholas Hoult. "Sunt ingrozita de acest film. Desi este un film cu un concept de baza realist, este incredibil de ambitios. In «Equals», lucrurile merg rau, pentru ca nu poti sa negi umanitatea din fiecare dintre noi. Este povestea cea mai devastatoare", a spus Kristen Stewart.

 


Scris de Nathan Parker, "Equals" este primul lungmetraj regizat de Drake Doremus fara ca el sa scrie scenariul. Actrita americana, in varsta de 23 de ani, va juca in acest lungmetraj alaturi de actorul britanic Nicholas Hoult.


"Sunt ingrozita de acest film. Desi este un film cu un concept de baza realist, este incredibil de ambitios. In «Equals», lucrurile merg rau, pentru ca nu poti sa negi umanitatea din fiecare dintre noi. Este povestea cea mai devastatoare", a spus Kristen Stewart.
Scris de Nathan Parker, "Equals" este primul lungmetraj regizat de Drake Doremus fara ca el sa scrie scenariul.

 

 

 

Drake Doremus a dezvaluit presei americane ca actrita Jennifer Lawrence, care are o relatie cu Nicholas Hoult, a citit si ea scenariul scris de Nathan Parker si ar putea juca in noul film. Nicholas Hoult a incheiat de curand filmarile de la thrillerul australian postapocaliptic "Mad Max, Fury Road", care este regizat, produs si scris de George Miller. Acest film in care Tom Hardy joaca rolul Mad Max va fi lansat in mai 2015.

Kristen Stewart, in varsta de 23 de ani, si-a inceput cariera la varsta de 9 ani, cand un agent a vazut-o jucand intr-o sceneta de Craciun la colegiul unde invata.

 


Actrita americana a devenit celebra pe plan international datorita personajului Bella Swan, o adolescenta indragostita de un vampir, pe care l-a interpretat in filmele francizei "Amurg/ Twilight", alaturi de Robert Pattinson. A mai jucat in "Panic Room/ Camera de refugiu" (2002), impreuna cu Jodie Foster, si in filmul "Mesagerii/ The Messengers" (2007), cu Dylan McDermott si Penelope Ann Miller.

 

 


Actiunea celebrului roman "1984" este plasata intr-o societate distopica, in care se instaleaza o stare de paranoia generalizata. Propaganda, supravegherea, controlul mintii si cultul personalitatii - concepte intalnite in state totalitariste precum Germania nazista si Uniunea Sovietica stalinista - au atins culmi de neegalat in acest roman scris in 1948 si publicat in 1949.

 

Romanul prezinta viata personajului Winston Smith, care, desi lucreaza pentru o agentie guvernamentala denumita Ministry of Truth (Ministerul Adevarului), se lasa cuprins, in secret, de dorinta unei rebeliuni (ca si de dorinta unei aventuri amoroase interzise). Ideile prezentate in roman au capatat, de-a lungul anilor, o influenta considerabila in domeniul politicii si al artei, iar numele autorului este folosit adeseori cu valoare de adjectiv (orwellian).
Romanul "1984" a cunoscut deja cateva adaptari pentru televiziune si marele ecran, cea mai recenta dintre acestea fiind o versiune cinematografica regizata in anul 1984, de Michael Radford, in care rolurile principale au fost jucate de John Hurt, Richard Burton si Suzanna Hamilton.

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies