marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart ajunge in una dintre cele mai dure inchisori din lume: primele imagini de pe platourile peliculei Camp X-Ray

Dupa incheierea francizei Twilight, Kristen Stewart si-a continuat activitatea pe plan profesional, cel mai nou proiect al sau fiind Camp X-Ray.

Kristen Stewart ajunge in una dintre cele mai dure inchisori din lume: primele imagini de pe platourile peliculei Camp X-Ray

 

Actrita a fost surprinsa pe platourile de filmare ale productiei, in Los Angeles, imbracata in uniforma militara, in pantaloni, jacheta si palarie, s[ecifice uniformei. Intr-o buna dispozitie, Kristen a parut detasata, fiind mereu cu zambetul pe buze, scriu cei de la Daily Mail.

 

 

Filmul se invarte in jurul povestii unui soldat, Cole (Kristen Stewart), care este trimis in misiune la celebra inchisoare Guantanamo Bay, se imprieteneste cu un om, Ali (Peyman Moaadi), care a fost prizonier acolo timp de opt ani.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru acest rol, Kristen Stewart s-a antrenat din greu la baza Tactical Media Group, compania in care sunt antrenati actorii pentru scenele armate. Dupa incheierea stagiului de pregatire, cei de acolo nu au avut decat cuvinte de lauda pentru comportamentul sau. "Suntem atat de mandri de Kristen Stewart si de determinarea pe care a aratat-o la antrenamentele pentru rolul din Camp X-Ray. Este unul dintre actorii care au muncit cel mai mult", au marturisit cei de la Tactical Media Group.

 

 

Din distributia productiei care urmeaza sa fie lansata anul viitor mai fac parte starul din Prison Break, Lane Garrison si Tara Holt. Pentru Lane Garrison, acesta este cel mai important proiect la care participa dupa eliberarea din inchisoare in 2009, atunic cand a fost inchis timp de 40 de luni pentru omor din imprudenta.

 

 

Regia si scenariul filmului sunt realizate de Peter Sattler.

 

Sursa foto: Splash


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies