marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart are o aventura cu Ben Affleck, cu 18 ani mai in varsta decat ea, intr-un nou film de comedie: Focus

Pentru cei care credeau ca nu mai exista viata dupa Twilight pentru actrita de 22 de ani: Kristen Stewart este noua eroina a unui film de comedie in care il va avea partener pe nimeni altul decat Ben Affleck, scrie Hollywood Reporter.

Kristen Stewart are o aventura cu Ben Affleck, cu 18 ani mai in varsta decat ea, intr-un nou film de comedie: Focus


GALERIE FOTO: 100 de imagini din viata lui Kristen Stewart


Daca partenerul din Amurg, Robert Pattinson este bombardat cu proiecte noi,  Kristen Stewart nu mai avea nici un film nou anuntat in mod cert dupa finalul seriei Twilight cu Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II ce va avea premiera in aceasta luna.


Fanii o vor vedea din nou pe Kristen Stewart in bratele unui barbat de doua ori mai in varsta decat ea. Producatorii au ales-o pentru a-i fi partenera lui Ben Affleck in filmul Focus regizat si scris de Glenn Ficarra si John Requa, cei care au facut in 2011 comedia Crazy, Stupid, Love. Filmul trebuia sa-i aduca in rolurile principale pe Ryan Gosling si Emma Stone, insa acestia s-au retras din proiect. Si Brad Pitt a refuzat rolul principal care in cele din urma a ajuns la Affleck.

Kristen Stewart va juca rolul unei trisoare la jocuri de noroc, neexperimentata care incepe o relatie amoroasa cu un sarlatan veteran interpretat de Ben Affleck (cu 18 ani mai in varsta decat Kristen Stewart). Relatia lor devine periculoasa intr-o lume in care trebuie sa minta pentru a supravietui.


Filmul va fi produs de Warner Bros. In aceasta vara, actrita de 22 de ani a renuntat imediat dupa scandalul aventurii sale cu un regizor casatorit, ca nu va mai juca in filmul de actiune Cali. Un alt proiect al actritei este Lie Down in Darkness, ecranizare dupa romanul lui William Styron, insa pentru moment acesta este in impas.


Stewart a participat ieri in Los Angeles alaturi de Garrett Hedlund, Sam Riley la premiera filmului On The Road unde a avut o aparitie in care a atras atentia cu un decolteu generos.


Ultimul film din franciza Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II  va avea premiera pe 16 noiembrie 2012. Din distributie fac parte Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Peter Facinelli, Ashley Greene, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Elizabeth Reaser. Filmul cu un buget de 135 de milioane de dolari a fost regizat de Bill Condon.

 

 

Sursa foto: Getty
 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies