marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

30 de secrete din spatele ultimului film Twilight: vezi daca se mai intorc Kristen Stewart si Robert Pattinson in cea mai populara franciza

Milioane de fani din intreaga lume asteapta cu sufletul la gura sa vada finalul celei mai nebune povesti de dragoste de pe marile ecrane din ultimii ani. Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II  se va lansa pe 16 noiembrie, iar cinefilii vor putea descoperi deznodamantul unei serii care ii captiveaza pe adolescenti de 4 ani incoace.

30 de secrete din spatele ultimului film Twilight: vezi daca se mai intorc Kristen Stewart si Robert Pattinson in cea mai populara franciza


Galerie foto: 30 de secrete din spatele ultimului film Twight!


Iubit si criticat in aceeasi masura, faimosul trio din poveste format din Kristen Stewart, Robert Pattinson si Taylor Lautner a pornit in ultimul turneu de promovare pentru seria Twilight si promite un final emotionant, asa cum fanii viseaza inca din 2008. 


In cadrul unei conferinte de presa Kristen Stewart si Robert Pattinson au oferit noi indicii despre ultimul film, dar si despre ce se va intampla dupa incheierea seriei care i-a transformat in staruri mondiale. Cand Stephenie Meyer a inceput sa scrie Amurg in 2003, nu si-a imaginat niciodata ca opera sa s-ar putea transforma intr-o serie cinematografica sau ca va ajunge una dintre cele mai populare francize din lume.


Procinema iti aduce 30 de secrete din spatele ultimului capitol al aventurilor lui Bella si Edward: vezi cu ce amintiri a plecat Kristen Stewart de la filmari, de ce a purtat Robert Pattinson peruca in ultimul film, care va fi cea mai grotesca scena din Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II , dar si cea mai emotionanta.


Ultimul film al seriei, Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II se va lansa in Romania pe 16 noiembrie 2012.
 

Galerie foto: 30 de secrete din spatele ultimului film Twight!


 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies