marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart vaneaza o puma in ultimul trailer pentru Twilight. Scenele in care actrita s-a ranit la picior

Kristen Stewart a plecat la vanatoare. Ultimul trailer al francizei Twilight dezvaluie informatii noi din filmul care reprezinta inceputul sfarsitului pentru seria Amurg, prima franciza cinematografica cu peste 1 milion de admiratori pe Twitter.

Kristen Stewart vaneaza o puma in ultimul trailer pentru Twilight. Scenele in care actrita s-a ranit la picior

Noile imagini din Saga Amurg: Zori de zi - Partea II  lansate astazi intr-un trailer complet ne arata prima iesire dupa „hrana” a eroinei Bellei Swan ( Kristen Stewart) in calitate de vampirita. Actrita apare vanand o puma si sarind de pe o stanca. La filmarile acestor secvente Kristen a marturisit ca s-a accidentat destul de dureros, in luna mai.


"Prima vanatoare e foarte importanta. Am vrut mai mult de la aceasta scena si m-am ranit la picior. A fost dureros. Mi-au dat lacrimile" a declarat in urma cu ceva vreme tanara de 22 de ani. Kristen s-a declarat cel mai mult impresionata de fiica sa din film - tanara Mackenzie Foy (11 ani). “E cea mai tare actrita cu care am lucrat vreodata”.


GALERIE FOTO:  70 de imagini din viata lui Kristen Stewart!


Dupa nasterea lui Renesmee Cullen, Bella (Kristen Stewart), acum vampir, descopera ca ii plac noile abilitati dobandite si noua viata. Cu toate acestea Irina (Maggie Grace) considera ca Renesmee este un copil special, nemuritor, transformat intr-un vampir si crede ca nu poate fi controlat.

Dupa ce Irina prezinta dovezi in fata clanului Volturi, acestia nu gasesc alta solutie decat eliminarea intregii familii Cullen. In incercarea de a supravietui membrii familiei Cullen aduna alte grupuri de vampiri din intreaga lume pentru a o apara pe Renesmee.


Saga Amurg: Zori de zi - Partea II  va avea premiera pe 16 noiembrie 2012. Din distributie fac parte Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Peter Facinelli, Ashley Greene, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Elizabeth Reaser. Filmul cu un buget de 132 de milioane de dolari a fost regizat de Bill Condon.

Primele patru filme din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Luna Noua", in regia lui Chris Weitz, "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade, si "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", de Bill Condon - au obtinut impreuna incasari de 2,5 miliarde de dolari.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies