marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart, zambitoare la prima aparitie pe covorul rosu dupa scandalul care i-a murdarit imaginea

Kristen Stewart a avut prima aparitie pe covorul rosu dupa scandalul care i-a zguduit cariera in aceasta vara. Vedeta din Twilight a aparut zambitoare, ieri, la premiera filmului On The Road de la Festivalul de la Toronto.

Kristen Stewart, zambitoare la prima aparitie pe covorul rosu dupa scandalul care i-a murdarit imaginea

GALERIE FOTO:  60 de imagini din viata lui Kristen Stewart!


La peste o luna dupa ce a fost surprinsa in scene pasionale alaturi de regizorul Rupert Sanders, casatorit si cu doi copii, actrita a afisat un zambet mai mult fortat la premiera filmului  "On The Road" in Canada.

Actrita de 23 de ani este decisa sa treaca peste momentul de indiscretie care i-a distrus nu doar relatia cu partenerul din seria Twilight, ci si pe cea cu fanii din intreaga lume suparati pe comportamentul vedetei.

Filmul „On the Road”, facut dupa romanul lui Jack Kerouac, spune povestea unei calatorii de-a lungul Americii, dupa un scenariu scris de dramaturgul portorican Jose Rivera, nominalizat la premiile Oscar acum cativa ani pentru scenariul din „The Motorcycle Diaries”, o pelicula despre tanarul Che Guevara.


"Am iubit aceasta carte de la 14 ani si sunt la fel de incantata de acest film ca de un nou Twilight" a declarat actrita. Tot aseara si-a facut aparitia in public pe scena si Robert Pattinson, insa in Los Angeles, la MTV Video Music Awards unde a prezentat un trailer nou pentru Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II.
 


Garrett Hedlund, Sam Riley, Kristen Stewart si Kirsten Dunst joaca in filmul produs de Francis Ford Coppola si regizat de Walter Salles, un brazilian pasionat de documentare si literatura, care a facut, alaturi de Rivera, filmul despre Che Guevara, primit cu entuziasm de critici in 2004.


Filmul "On The Road" este o aventura dramatica ce defineste generatia beat, generatia tinerilor care, trecuti prin experienta razboiului si dezamagiti de societatea postbelica, au pornit sa bata drumurile Americii in lung si in lat, pentru a cunoaste si intelege lumea in care traiau. In film Kristen Stewart joaca rolul lui Marylou sotia adolecenta a lui Garrett Hedlund (care il interperteaza pe Dean Moriarty) si a filmat cateva scene topless.


Actrita a fost abordata prima oara pentru rol de catre regizorul Walter Salles pe cand avea 16 ani, aceeasi varsta pe care o are si personajul din carte: "Aveam 16 sau 17 ani cand am vorbit prima oara cu Walter. M-am bucurat ca am putut sa mai cresc cativa ani inainte sa filmam, pentru ca Malylou avea 16 ani, insa eu, la acea vreme eram mai mica (din punct de vedere al maturitatii).



Aceasta a filmat scene de sex atat cu Hedlund cat si cu Sam Riley, actor care il interpreteaza pe Sal, un prieten al sotului ei din film. Personajele supravietuiesc furand mancare, fumand marijuana si “condimentandu-si” cafeaua cu benzedrin (amfetamina sulfurica), in timpul calatoriei lor de-a lungul Americii.

La sfarsitul lunii iulie actrita din franciza "Twilight" si fosta iubita oficiala a lui Robert Pattinson a fost fotografiata intr-o parcare in scene intime alaturi de regizorul Rupert Sanders casatorit cu actrita Liberty Ross.

Liberty Ross a fost mama lui Kristen Stewart in filmul regizat de sotul ei, "Snow White and the Huntsman". Kristen a marturisit ca a avut o legatura interzisa, pretinzand ca a fost un moment de slabiciune si o mare greseala.


 

Sursa foto: Getty


 



Modifică setările cookies