marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart: care va fi urmatorul film al vedetei din Twilight

Kristen Stewart a confirmat oficial ca primul ei film dupa incheierea francizei Twilight este o comedie numita Focus.

Kristen Stewart: care va fi urmatorul film al vedetei din Twilight


Vedeta in varsta de 22 de ani, Kristen Stewart, va incepe in aprilie, anul viitor sa filmeze comedia Focus in care va juca alaturi de Ben Affleck.


"Urmatorul meu film va fi Focus. Este o comedie si sunt foarte entuziasmata de acest lucru. Vom incepe filmarile in luna aprilie" a declareat actrita potrivit Huffington Post.


Filmul Focus, regizat si scris de Glenn Ficarra si John Requa, cei care au facut in 2011 comedia Crazy, Stupid, Love, trebuia sa-i aduca in rolurile principale pe Ryan Gosling si Emma Stone, insa acestia s-au retras din proiect. Si Brad Pitt a refuzat rolul principal care in cele din urma a ajuns la Ben Affleck.


Kristen Stewart va juca rolul unei trisoare la jocuri de noroc, neexperimentata care incepe o relatie amoroasa cu un sarlatan veteran interpretat de Ben Affleck (cu 18 ani mai in varsta decat Kristen Stewart). Relatia lor devine periculoasa intr-o lume in care trebuie sa minta pentru a supravietui.


"Kristen Stewart este minunata si sper ca lucrurile vor iesi bune" a declarat Ben Affleck( 40 de ani) care va avea parte de scene pasionale alaturi de starul francizei Twilight.

 

 

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies