marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart, desemnata cea mai eleganta femeie din lume de catre revista Glamour

Actrita americana Kristen Stewart a fost desemnata cea mai eleganta femeie din lume, pentru al doilea an consecutiv, intr-un top anual realizat de editia britanica a revistei Glamour.

Kristen Stewart, desemnata cea mai eleganta femeie din lume de catre revista Glamour

GALERIE FOTO Vezi mai multe imagini din viata lui Kristen Stewart

 

Actrita americana in varsta de 23 de ani, care a devenit celebra gratie rolului Bella Swan din seria "Amurg", a fost laudata de editorii acestei reviste pentru "stilul ei personal rock-chick" si pentru indrazneala tinutelor vestimentare pe care le poarta pe covorul rosu, informeaza femalefirst.co.uk.

 

 

 


 


Actrita britanica Emma Watson, in varsta de 23 de ani, una dintre vedetele francizei cinematografice "Harry Potter", s-a clasat din nou pe locul al doilea in acest top. Ducesa de Cambridge, sotia printului William al Marii Britanii, s-a clasat in acest an pe pozitia a treia, urcand un loc fata de topul de anul trecut.

 


 

Actrita Emma Stone si cantareata country-pop Taylor Swift ocupa locurile al patrulea, respectiv al cincilea. Topul 10 al celor mai elegante femei din lume este completat de Victoria Beckham, cantareata Cheryl Cole, actrita Blake Lively, cantareata Katy Perry si cantareata Beyonce.
 

 

Sursa foto: Getty


 

 

Sursa: Mediafax.ro


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies