marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart, in carje la Oscar: cele mai neinspirate vedete si rochii ale serii

Actorii nu au fost "judecati" doar de membrii Academiei Americane de Film, ci si de cei mai severi critici de la Hollywood care au dat verdicte necrutatoare cand a venit vorba de aparitiile pe covorul rosu.

Kristen Stewart, in carje la Oscar: cele mai neinspirate vedete si rochii ale serii

GALERIE FOTO: Cele mai frumoase aparitii de la Gala Oscar 2013!

 

Kristen Stewart, starul francizei Twilight, si-a facut aparitia in carje la Oscar dupa ce a fost declarata cea mai slaba actrita din 2012 la Zmeura de Aur. Tanara actrita in varsta de 22 de ani s-a accidentat la picior si nu s-a putut deplasa decat in carje.


Intr-o rochie Reem Acra, foarte decoltata, Kristen Stewart a fost criticata de presa americana pentru ca este mereu posomorata la astfel de evenimente. Aceasta a prezentat un premiu la Oscar alaturi de alte trei actrite de la Hollywood: Jennifer Garner, Kerry Washington si Jane Fonda.



Acestea s-au alaturat altor nume grele care au prezentat si ele la gala: Melissa McCarthy, John Travolta, Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Sandra Bullock, Jennifer Aniston, Jamie Foxx si Liam Neeson.


Kristen Stewart a fost desemnata actrita "cea mai putin sexy" de la Hollywood de catre un site de celebritati britanic. Aceasta este considerata mai putin atractiva decat Sarah Jessica Parker, Lindsay Lohan, Mischa Barton sau Tilda Swinton.

 

La capitolul esec pe covorul rosu in noaptea Oscarurilor a intrat si Salma Hayek care nu a impresionat intr-o rochie neagra - Alexander McQueen. Una dintre cele mai neinspirate aparitii a fost cea a actritei Rachel Mwanza al carui film Rebelle, despre o fetita de 14 ani, soldat in Africa Subsahariana, a fost nominalizat la cel mai bun film strain.

 


Anne Hathaway, nominalizata pentru rolul din Les Miserables  a pasit pe covorul rosu intr-o rochie Prada, din satin, insa nu fost iertat faptul ca a fost cam transparenta. Asa ca sfarcurile lui Anne Hathaway au primit cont de Twitter cum a facut-o piciorul Angelinei Jolie anul trecut.



 

Iar trofeul pentru cea mai exagerata rochie a mers la actrita Brandi Glanville din reality show-ul The Real Housewives of Beverly Hills. Vedeta, in varsta de 40 de ani, era sa ramana fara partea de sus a rochiei mult prea decoltata.

 

 

Sursa foto: Getty
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies