marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart, infidela: fanii Twilight, revoltati dupa ce actrita l-a inselat pe Robert Pattinson. Cum ii va fi afectata cariera

Fanii seriei Twilight au fost revoltati de faptul ca actrita, Kristen Stewart un idol pentru milioane de adolescente l-a inselat pe iubitul ei si colegul din "Twilight" cu un regizor de la Hollywood, care este casatorit si are doi copii.

Kristen Stewart, infidela: fanii Twilight, revoltati dupa ce actrita l-a inselat pe Robert Pattinson. Cum ii va fi afectata cariera

Actori Relationati


GALERIE FOTO:  30 de imagini din viata lui Kristen Stewart!


Kristen Stewart si regizorul Rupert Sanders si-au recunoscut aventura, cerandu-si amandoi scuze in doua comunicate de presa care le-au frant inimile fanilor ce o indrageau pe actrita de 22 de ani.


Numita de revista Forbes cea mai bina platita actrita din ultimul an, Kristen Stewart a primit critici dure si jigniri de la fani pe retelele sociale iar  presa a mers pana la a scrie ca lansarea ultimului film din seria Twilight - Saga Amurg: Zori de zi - Partea II ce va avea loc in aceasta toamna va avea de suferit.  Acest scandal  poate sa aiba un impact asupra cifrelor de box office pentru  - Saga Amurg: Zori de zi - Partea II  care intra in cinematografe in luna noiembrie.


"Imi pare rau. Acest moment de indiscretie imi afecteaza cel mai important lucru din viata mea, persoana pe care o iubesc si o respect cel mai mult, Rob" a  declarat Kristen Stewart.


Relatia dintre cei doi protagonisti din franciza "Amurg/ Twilight" a fost puternic zguduita de aparitia in presa a unor articole ice dezvaluiau ca actrita Kristen Stewart a avut o legatura amoroasa de scurta durata cu regizorul Rupert Sanders. "Nu i-a spus nimeni lui Kristen Stewart ca te culci cu regizorul inainte de a primi rolul si nu dupa?" a fost unul din comentariile acide scrise de fani pe Facebook , in timp ce altii au numit-o "curva".


 


 


"Kristen este complet devastata. Spune ca a fost o greseala si ca i-a lipsit complet judecata", afirma o sursa pentru revista People.

Aventura actritei americane cu Rupert Sanders, regizorul cu care a colaborat la filmul "Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator/ Snow White and the Huntsman", a avut loc cu putin timp in urma, a precizat aceeasi sursa. O continuare a filmului - Snow White and the Huntsman 2 a fost anuntata pentru 2014, insa producatorii ar putea renunta fie la Rupert Sanders,  fie la Kristen Stewart in lumina acestui scandal.


"Nu a avut o relatie de dragoste cu Rupert. A fost doar o aventura scurta, care nu ar fi trebuit sa se intample. Ea nu a vrut sa raneasca pe nimeni. Este o persoana buna, care a facut insa o alegere proasta", a spus aceeasi sursa.

Regizorul britanic Rupert Sanders este casatorit cu modelul Liberty Ross. Cuplul are doi copii - Skyla si Tennyson.


Kristen Stewart, in varsta de 22 de ani, si Robert Pattinson, in varsta de 26 de ani, au aparut impreuna, recent, la Comic-Con 2012 si pareau fericiti. Ei au facut si cateva glume cu aceasta ocazie, vorbindu-le jurnalistilor despre scenele de dragoste pe care le-au filmat pentru seria "Amurg/ Twilight".


Presa americana a anuntat in urma cu cateva zile ca cei doi actori - care se afla intr-o relatie de lunga durata, dupa ce s-au intalnit pe platourile de filmare ale francizei "Amurg/ Twilight" - au decis sa se mute oficial impreuna, dorind sa duca relatia lor de dragoste la un nivel superior.


Seria "Amurg/ Twilight" prezinta povestea unei tinere, Bella Swan, interpretata de Kristen Stewart, care se indragosteste de vampirul Edward Cullen, interpretat de actorul britanic Robert Pattinson, intr-o lume in care vampirii si varcolacii traiesc printre oamenii obisnuiti.


Primele patru lungmetraje din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Luna Noua", in regia lui Chris Weitz, "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade, si "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", de Bill Condon - au obtinut impreuna incasari de 2,5 miliarde de dolari.

Kristen Stewart si regizorul Rupert Sanders

Kristen Stewart si regizorul Rupert Sanders surprinsi de paparazzi

 

Saga Amurg: Zori de zi - Partea II va ajunge in Romania pe 16 noiembrie.

 



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies