marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart nu-l poate uita pe Robert Pattinson nici inaintea premierei filmului On the Road. Ce gest a facut pentru a-l impresiona pe fostul iubit

Kristen Stewart nu renunta nici o secunda la ideea de a reface relatia cu Robert Pattinson. Surprinsa pe aeroportul din Los Angeles, actrita din Twilight a facut un nou gest prin care a aratat cat de mult sufera dupa despartirea de iubitul sau.

Kristen Stewart nu-l poate uita pe Robert Pattinson nici inaintea premierei filmului On the Road. Ce gest a facut pentru a-l impresiona pe fostul iubit

Imbracata casual, Kristen Stewart nu a atras foarte mult atentia cu alegerea vestimentara, insa paparazzi nu au putut sa nu observe ca tricoul pe care il purta actrita era identic cu cel pe care Robert Pattinson a fost surprins in 2011, in timpul unei plimbari. Dovada ca starul din Twilight inca regreta greseala facuta si ii este dor de iubitul sau. Aceasta nu este prima aparitie a actritei imbracata in hainele lui Robert, aceasta fiind surprinsa si acum cateva saptamani purtand sapca si ghiozdanul fostului prieten.

 

Kristen Stewart se pregateste pentru prima aparitie oficiala dupa scandalul izbucnit la inceputul lunii augusut, actrita urmand sa fie prezenta la Festivalul de Film de la Toronto, acolo unde va avea loc premiera filmului On The Road. Potrivit apropiatilor, Kristen este foarte emotionata in legatura cu reactiile pe care le va primi pentru interpretarea din film. "Nu a reusit sa se odihneasca cum trebuie. O framanta foarte mult prezenta la festival si reactiile care vor veni dupa lansarea productiei. Este ingrijorata deoarece filmul va fi prezentat in deschiderea festivalului si se asteapta foarte multe de la el", a declarat o sursa, potrivit RadarOnline.


On the Road  ii are  in distributie pe Garrett Hedlund, Sam Riley, Kristen Stewart, insa alaturi de ei mai apar vedete ca Viggo Mortensen, Kirsten Dunst, Amy Adams sau Steve Buscemi.
 

Filmul este o aventura dramatica ce defineste generatia beat, generatia tinerilor care, trecuti prin experienta razboiului si dezamagiti de societatea postbelica, au pornit sa bata drumurile Americii in lung si in lat, pentru a cunoaste si intelege lumea in care traiau.  In film, Kristen Stewart este Marylou, sotia lui Garrett Hedlund (care il interperteaza pe Dean Moriarty) si are parte de scene topless.

 


Actrita nu a participat la nici un eveniment de promovare pentru On The Road, din cauza scandalului care i-a distrus imaginea si a dus la despartirea dintre ea si Robert Pattinson. Dupa ce l-a inselat cu regizorul Rupert Sanders si au aparut imagini cu ce doi in presa, actrita a devenit tinta celui mai mare scandal de acest gen din ultimele luni.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies