marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart, in pat cu doi barbati  in cel mai recent trailer pentru On The Road: imagini noi din filmul inspirat de romanul care a scandalizat SUA in anii '50

Kristen Stewart este iar in centrul atentiei dupa scandalul care a despartit-o de Robert Pattinson. Fanii au fost surprinsi sa vada imagini cu actrita alaturi de doi barbati in pat.

Kristen Stewart, in pat cu doi barbati in cel mai recent trailer pentru On The Road: imagini noi din filmul inspirat de romanul care a scandalizat SUA in anii 50

 

 

Actrita este surprinsa in ipostaze incendiare si apare intr-o scena de menage a trois in noul trailer pentru On The Road.

 

Noul film al actritei este foarte asteptat de fanii ei, mai ales ca aceasta a decis sa faca o mutare indrazneata si renunta la haine in cateva scene. Cel mai recent  trailer o infatiseaza pe Kristen Stewart in pat cu iubitii ei din film, actorii Garrett Hedlund si Sam Riley.

 

Stewart  a spus intr-un interviu pentru MTV ca se simta stanjenita sa vada scenele cu ea goala: "Pare o nebunie acum cand ma uit. Ma uit si nu-mi vine sa cred ca eu sunt in acele scene. Dar cred ca orice actrita intampina un astfel de moment in cariera ei.La filmarile pentru acest film m-am simtit intr-o alta lume si nu m-am mai gandit la nimic"



 

On the Road  ii are  in distributie pe Garrett Hedlund, Sam Riley, Kristen Stewart, insa alaturi de ei mai apar vedete ca Viggo Mortensen, Kirsten Dunst, Amy Adams sau Steve Buscemi.
 

Filmul este o aventura dramatica ce defineste generatia beat, generatia tinerilor care, trecuti prin experienta razboiului si dezamagiti de societatea postbelica, au pornit sa bata drumurile Americii in lung si in lat, pentru a cunoaste si intelege lumea in care traiau.  In film Kristen Stewart este Marylou sotia lui Garrett Hedlund (care il interperteaza pe Dean Moriarty) si are parte de scene topless.


 

Kristen Stewart a spus ca inainte de filmarile propriu-zise toti actorii au plecat intr-o tabara de 3 saptamani, in care au citit multa literatura specifica generatiei beat, evenimentul fiind condus de biograful lui Kerouac, Gerald Nicosia.


Actrita nu a venit la nici un eveniment de promovare pentru On The Road, din cauza scandalului care i-a distrus imaginea si a dus la despartirea dintrea ea si Robert Pattinson. Dupa ce l-a inselat cu regizorul Rupert Sanders si au aparut imagini cu ce doi in presa, actrita a devenit tinta celui mai mare scandal de acest gen din ultimele luni. Totusi, Stewart a spus ca va veni in septembrie la Festivalul de Film de la Toronto, unde va avea premiera On The Road si ar fi prima ei aparitie in public dupa izbucnirea scandalului de acum o luna.


 

 



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies