marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart nu mai arata asa: schimbarea de look cu care si-a surprins fanii

Actrita Kristen Stewart continua proiectele cinematografice, chiar si dupa incheierea seriei Twilight. Ea va incepe filmarile la noul ei film, American Ultra, iar pentru asta a fost nevoita sa isi schimbe look-ul si sa se vopseasca.

Kristen Stewart nu mai arata asa: schimbarea de look cu care si-a surprins fanii

GALERIE FOTO: 100 de imagini din viata lui Kristen Stewart

 

Kristen Stewart a impresionat fanii cu un nou look: acesta s-a vopsit intr-o nuanta deschisa, apropiata de portocaliu, pentru viitorul film.

 


Acesta si-a publicat poza pe contul de Instagram, insa  fanii au crezut ca este o gluma. Actrita a dezvaluit ca schimbarea se datoreaza noului ei film American Ultra.

 

 

 

Fanii au reactionat imediat si au lasat comentarii in care isi arata nemultumirea, declarand ca look-ul nu o avantajeaza deloc pe vedeta de 24 de ani.  "Sper sa renunte imediat la culoare.

 

 

 

In American Ultra, Kristen joaca alaturi de John Leguizamo si Uma Thurman. Filmul spune povestea unui cuplu vanat de agenti guvernamentali si se va lansa in 2015. Actrita mai pregaetest si alte filme, printre care si o nou versiune a filmului "1984". Actrita americana, in varsta de 23 de ani, va juca in acest lungmetraj alaturi de actorul britanic Nicholas Hoult. "Sunt ingrozita de acest film. Desi este un film cu un concept de baza realist, este incredibil de ambitios. In «Equals», lucrurile merg rau, pentru ca nu poti sa negi umanitatea din fiecare dintre noi. Este povestea cea mai devastatoare", a spus Kristen Stewart.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies